Ralph Santolla (ex-OBITUARY, ex-DEICIDE) mal infarkt, je v kóme. Nové albumy chystajú SOILWORK a HALESTORM

Ralph Santolla (ex-OBITUARY, ex- DEICIDE) dostal infarkt. SOILWORK dokončili práce na novom albume. HALESTORM vydajú nový album. THE AGONIST v štúdiu. Slovákom DEMOLIZER vyšiel vinyl u Support Underground.

Ralph Santolla

Známy americký gitarista, Ralph Santolla (ex-OBITUARY, ex-DEICIDE), dostal 29. mája infarkt, následkom čoho upadol do kómy. Santolla (49) je hospitalizovaný v nemocnici sv. Jozefa v Tampe na Floride. Informoval o tom portál Metalinjection s odvolaním sa na status Ralphovej mamy. „Momentálne je stabilizovaný, ale stále v kóme. Je na prístrojoch, ktoré dýchajú za neho. Mohol by dýchať sám, ale lekári nechcú ešte namáhať jeho telo. Modlite sa. Potrebuje sa dostať z tohto miesta, kde sa teraz nachádza. Milujem vás všetkých, pokúsme sa ho dostať z kómy, ak budeme môcť,“ uviedla Santollova mama na facebooku.

Švédi SOILWORK dokončili v štúdiu Nordic Sound Lab nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý by mal vyjsť u Nuclear Blast Records ešte koncom tohto roka, prípadne začiatkom nového 2019.

Kapela HALESTORM oznámila, že ich nový album s názvom „Vicious“ vyjde 27. júla u Atlantic Records. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe singla „Uncomfortable“,podporeného aj videoklipom.

Kanadská formácia THE AGONIST sa dnešným dňom (1.6.) zavrie do štúdia, kde bude nahrávať nový a zatiaľ nepomenovaný album.

Sedmipalec „Witch Bitch“ bratislavských černokněžníků DEMOLIZER odkazující na klasickou éru heavy metalu s přesahem až ke kořenům černého kovu. Temná pocta satanskému kultu v provedení, které navodí atmosféru naprostého šílenství a donutí každého nebohého posluchače rozrazit bránu od samotného pekla. Dva vlastní zářezy a jedna pocta legendárním MOTÖRHEAD – Tlačová správa