MOONSPELL v auguste vydajú DVD z Lisabonu. Novinky hlásia aj HALESTORM, SUICIDAL TENDENCIES či AS I LAY DYING

MOONSPELL vydajú nové DVD. HALESTORM ponúkajú zábery z natáčania videoklipu. SUICIDAL TENDENCIES a OMNIUM GATHERUM vydajú nové albumy. Vypočujte si ukážku nového singla od AS I LAY DYING. FORREST JUMP majú nový klip.

MOONSPELL

Portugalci MOONSPELL oznámili, že 17. augusta im u vydavateľstva Napalm Records vyjde nové DVD „Lisboa Under the Spell“. Spomínané DVD bude obsahovať tri vystúpenia z Lisabonu, kde odohrali albumy „Wolfheart“, „Irreligious“ a „Extinct“ v ich celej dĺžke. Samozrejmosťou budú bonusy obsahujúce dokumenty o kapele a zákulisí koncertov a taktiež bohatú fotogalériu. Nižšie nájdete aj teaser.

Kapela HALESTORM zverejnila video poodhaľujúce zákulisie natáčania ich najnovšieho videoklipu k piesni „Uncomfortable“ z chystanej radovky „Vicious“, ktorá vyjde 27. júla u Atlantic Records.

Crossover/thrash hardcorová úderka SUICIDAL TENDENCIES by mala v septembri vydať nový a zatiaľ nepomenovaný album. Ďalšie podrobnejšie informácie zatiaľ kapela nezverejnila.

Fínska formácia OMNIUM GATHERUM vydá 31. augusta prostredníctvom Century Media Records nový štúdiový album s názvom „The Burning Cold“.

Metalcoristi AS I LAY DYING majú vonku nový singel s názvom „My Own Grave“, ktorého ukážku si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE. Posledný album „Awakened“ vydala skupina ešte v roku 2012. K absencii novej tvorby prispelo v roku 2014 zatknutie a následné uväznenie vokalistu Tima Lambesisa na šesť rokov za objednávku vraždy svojej manželky, avšak 17. decembra 2016 bol predčasne prepustený.

Chorôb v našej spoločnosti je rozhodne veľa, no musíme si otvorene priznať, že ľudstvo je proste skazené. Jednu z najťažších tém ľudstva sa rozhodli na svojom albume spracovať aj moravskí FORREST JUMP, ktorých piaty album vyšiel len nedávno pod hlavičkou Slovak Metal Army. Skladba „Na dotek“ poukazuje na tyraniu rodiča voči vlastnému potomstvu. Iste, téma je to nepríjemná a citlivá, no je nutné na ňu verejne poukazovať. FORREST JUMP sa rozhodli ísť do toho rovnými nohami a výsledok si môžete pozrieť nižšie. – Tlačová správa