SÚŤAŽ S KAPELOU MILLHOUSE O ICH TRIČKO, EP NA USB KĽÚČI

Pripravili sme pre vás novú súťaž. Slovenská alter stoner rocková kapela MILLHOUSE nám venovala do súťaže ich dve tričká, dve EP Alea Iacta Est!, ktoré vydala na USB kľúči. Dvaja z vás môžu získať tieto ceny. Čiže tričko, EP na USB kľúči. Stačí, ak správne odpoviete na dve súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej.“
Súťažné otázky:
1, Od ktorého roku pôsobí kapela MILLHOUSE na scéne?
2, Ako sa volá label, pod ktorým kapela vydali MILLHOUSE svoje nové EP Alea Iacta Est!

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Millhouse. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do nedele 29. apríla. Mená výhercov zverejníme o deň neskôr, teda v pondelok 30. apríla. Výhercov budeme kontaktovať mailom alebo sms správou a budú zverejnení na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.