Už o pár dní. SOULFLY po dlhých 12 rokoch opäť v Bratislave!

Naposledy Max Cavalera zavítal do nášho hlavného mesta minulý rok v rámci turné “Back to the Roots” spoločne s bratom Iggorom. Odohrali vynikajúci, vypredaný koncert v bratislavskom Majestic Music Clube.

SOULFLY (Usa)
DOGMA INC. (Sk)

Pondelok 9.7.2018, Bratislava – Majestic
Štart: 20:00, vstupné: od 25 € v sieti Ticketlive

Tentokrát však príde so svojou kapelou SOULFLY a to už 9.júla v pondelok od 20:00 hod. Vrátia sa k nám po dlhých 12 rokoch. Naposledy tu hrali ešte v rámci turné k albumu “Dark Ages”. Vtedy ešte fungovalo bratislavské PKO a na koncert prišlo takmer 2000 ľudí.

SOULFLY

Doba sa mení, ale Max Cavalera ostáva stále pravým metalheadom, stelesnením tvorivej energie, mysterióznym šamanom a protestným spevákom. Neprestáva tvoriť ani keď je takmer celoročne na turné s jedným zo svojich projektov a tak je na ceste aj nový album SOULFLY.

Jeho predchodca “Archangel” má už 3 roky a tak po americkom turné s NILE sa zavreli v júni na pár dní do štúdia, aby dokončili nový album, ktorý uzrie svetlo sveta v lete tohto roku – 20 rokov po vydaní prvej štúdiovej nahrávky “Soulfly”.

Kapela na ňom spolupracovala s Joshom Wilburom, s ktorým Max robil už na albume svojho ďalšieho projektu KILLER BE KILLED. Podľa skupiny by album mal nabrať smer “Roots”, prelomového a kultového počinu SEPLTURY z roku 1994, na ktorom využili zvuky nahrané uprostred džungle u indiánov.

“Roots” bol pre Maxa zároveň posledným albumom v SEPULTURE pred (ne)dobrovoľným odchodom. V rámci koncertu sa diváci môžu tešiť na všetky overené hity a prierez celej kariéry kapely a veríme, že aj na nejakú ochutnávku z nového albumu budeme môcť počuť už v pondelok 9.júla na koncerte v bratislavskom Majestic Music Clube.

V úlohe predskokana sa predstavia domáci harcovníci DOGMA INC. Ich posledný album “Blacksun Flowers” bol vydaný pod slovenskou značkou Slovak Metal Army a žne úspechy doma aj v zahraničí. Kapela sa už nevie dočkať účinkovania po boku veľkého mena. “Mark Rizzo, geniálny gitarista, riffman, hitový boh – a samozrejme legendárny Max Cavalera. Pozná ich každý kto vyrastal na Sepulture. Bude nám veľkou cťou,” hovorí za celú kapelu bubeník Erik.

DOGMA INC. si už v minulosti zahrala po boku HELLOWEEN, ANTHRAX, CROWBAR, či VOIVOD. Aj ďalšie letné dni majú naplnené koncertami keď sa postupne predstavia pred CROWBAR v Ostrave a tiež pred ARCH ENEMY v Košiciach.

Vstupenky sú ešte stále v predaji v sieti TicketLIVE.sk alebo v bare Cobra priamo v budove YMCA, kde sa bude koncert konať.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa