NOVINKY Z TÁBOROV IHSAHN, LIMP BIZKIT ALEBO NASUM

IHSAHN vydá v júni novú dosku. LIMP BIZKIT údajne vyhodili dvoch členov. NASUM vypustili nový teaser k chystanému turné. LOVE AND DEATH s novým singlom. GAMA BOMB opustil gitarista, OMNIUM GATHERUM naopak basgitarista.
Legendárny IHSAHN vydáva novú dosku. Tá dostala názvom Eremita a podľa všetkého by mala svetlo sveta uzrieť 18. júna prostredníctvom Candelight Records. Bude obsahovať deväť skladieb a jej artwork si môžete prezrieť nižšie.

LIMP BIZKIT zverejnili túto nedeľu na svojom facebook účte informáciu, že kapelu opúšťajú Dj Lethal a bubeník John Otto. Zatiaľ sa nevie, či išlo iba o 1.aprílový žart, alebo je táto novinka skutočne pravdivá. To sa snáď dozvieme už v nasledujúcich dňoch.

Znovuzrodení NASUM zverejnili ich tour teaser, ktorý by mal fanúšikov pripraviť na anihiláciu v podobe letného turné po Európe. Kapela bude križovať miesta spolu so ďalšími veteránmi BRUTAL TRUTH. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela LOVE AND DEATH, v ktorej pôsobí aj bývalý gitarista KORN, Brian „Head“ Welch, vypustila do sveta nový singel s názvom Chemicals. Samotnú skladbu nájdete samozrejme pod dnešnými novinkami.

Thrasheri GAMA BOMB sa po 10. rokoch spoločného hrania rozišli s gitaristom Luke Grahamom. Podľa všetkého však rozchod prebehol bez zbytočných problémov. Kapela situáciu komentovala nasledovne: „Náš dobrý kamarát John Roche, ktorý nám pomohol počas posledného roka ako live gitarista sa od teraz stáva právoplatným rytmickým gitaristom. Sme si istí, že nám ho pomôžete privítať. Odchod Luka znamenal ťažké rozhodnutie pre celú kapelu, ale my sme teraz pripravení urobiť náš štvrtý album s Johnom na palube!

Čistky takisto postihli fínskych melodických deatherov OMNIUM GATHERUM, ktorých opustil basgitarista Toni Mäki. Ten hral s kapelou posledné tri roky, takisto i na poslednom albume New World Shadows z minulého roku. Na nasledujúcich koncertoch sa predstaví priateľ kapely Earik Purdon. Post basáka je však prázdny, takže ak máte záujem o toto voľné miesto, určite kontaktujte kapelu nejakým tým zaujímavým mailom!