HRAJTE O 2×1 VOĽNÝ VSTUP NA DVA MÁJOVÉ KONCERTY TANKARD

Agentúra Gigant Promotion organizuje v máji v Bratislave a v Košiciach koncert legendárnych nemeckých thrasherov TANKARD. Gigant Promotion venovala pre našich čitateľov dva voľné vstupy (1 do Bratislavy a 1 do Košíc) na tento koncert.  TANKARD vystúpia najskôr v piatok 11.mája v bratislavskom Randal Clube a o deň neskôr v košickom Jumbo Centre. Spoločne s týmito legendami sa na oboch koncertoch predstavia slovenské kapely MAJSTER KAT a RADIATION. Ak chcete vyhrať lístky na jeden z týchto koncertov musíte správne odpovedať na tri súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“. K správnym odpovediam (najlepšie hneď do predmetu správy) napíšte, že do akého mesta máte záujem ísť na tento koncert.
Súťažné otázky:
1, Z ktorého mesta pochádzajú členovia TANKARD?
2, Koľko pôvodných členov figuruje v zostave TANKARD? (napíšte aj ich mená)
3, V roku 2009 vydali TANKARD znovu na DVD Open All Night kultový VHS záznam koncertu z Berlína. V ktorom roku bolo natočené toto video?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Tankard a mesto, v ktorom by ste sa radi navštívili tento koncert (príklad: Tankard – Košice) . Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do piatku 4. mája. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v sobotu 5. mája. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátavaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.