DREAM THEATER sú už v štúdiu, nahrávali bicie. DESTRUCTION zmenili bubeníka

DREAM THEATER pracujú na novinke. DESTRUCTION s novým bubeníkom. ANAAL NATHRAKH a BLACK TUSK zverejnili nové skladby. JUNGLE ROT s novým klipom. TERRORIZER a PYREXIA vydajú nové albumy.

DREAM THEATER

Progresívni metalisti DREAM THEATER sa zavreli do nahrávacieho štúdia, kde začali pracovať na nástupcovi ich zatiaľ poslednej štúdiovky „The Astonishing“ z roku 2016. Zatiaľ nepomenovaná novinka by mala vyjsť budúci rok.

Nemeckí thrash metalisti DESTRUCTION oznámili, že na uvoľnený post bubeníka zasadol Randy Black (ex-PRIMAL FEAR, ex-ANNIHILATOR). Predošlý bicmen Wawrzyniec „Vaaver“ Dramowicz odišiel z kapely začiatkom roka kvôli rodinným dôvodom.

Britskí šialenci ANAAL NATHRAKH zverejnili novú skladbu s názvom „Forward!“ z ich chystanej radovky „A New Kind of Horror“, ktorá vyjde 28. septembra prostredníctvom Metal Blade Records.

Grinderi TERRORIZER oznámili, že na jeseň tohto roka im u vydavateľstva The End Records vyjde nový album s názvom „Caustic Attack“.

Americká formácia BLACK TUSK má vonku nový song „Scalped“ pochádzajúci z ich novej dosky „TCBT“. Tá oficiálne vychádza 17. augusta u Season of Mist.

Kapela JUNGLE ROT sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Send Forth Oblivion“ z práve dnes (20.7.) vydanej albumovej novinky „Jungle Rot“.

Brutal death metalisti PYREXIA vydajú 14. septembra u Unique Leader Records nový štúdiový album nazvaný „Unholy Requiem“.