Doro Pesch a Johan Hegg z AMON AMARTH nahrali duet. Nové klipy majú KRISIUN či SINSANEUM

DORO, KRISIUN, SINSAENUM a KILMARA s novými klipmi. METAL ALLEGIANCE zverejnili novú skladbu.

Doro Pesch. Foto: Alena Červeňanská

Doro Pesch vypustila do sveta nový videoklip k piesni „If I Can’t Have You – Nobody Will“ s hosťujúcim Johanom Heggom z AMON AMARTH. Pieseň pochádza z jej chystaného dvojalbumu „Forever Warriors, Forever United“, ktorý vyjde 17. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Death metalisti KRISIUN natočili nový videoklip ku skladbe „Devouring Faith“ z ich novej radovky „Scourge of the Enthroned“. Tá sa na pulty predajní dostane 7. septembra vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

Formácia SINSAENUM sa prezentuje novým obrazovým materiálom k songu „Nuit Noire“ pochádzajúceho z albumu „Repulsion for Humanity“. Ten oficiálne vychádza 10. augusta u earMUSIC.

Hviezdny projekt METAL ALLEGIANCE zverejnil novú skladbu s názvom „Voodoo of the Godsend“. Spomínanú skladbu nájdete na chystanom albume „Volume II – Power Drunk Majesty“, ktorý vyjde 7. septembra u Nuclear Blast Entertainment.

Španielski melodici KILMARA natočili na podporu nového albumu videoklip ku piesni „Out from the Darkness“. Pieseň pochádza z chystanej štvrtej štúdiovky „Across the Realm of Time“, ktorý vyjde 31. augusta prostredníctvom ROAR Rock of Angels Records. Album produkoval, nahrával a mixoval Roland Grapow vo svojom štúdiu vo Zvolenskej Slatine.