Svit opäť privíta Železničný masaker!

Po minuloročnom úspechu tu máme druhý ročník amatérskeho mini festivalu Svit – Železničný masaker. Opäť na vás čaká netradičné, ale za to príjemné prostredie areálu za vlakovou stanicou, veľa dobrých ľudí, a najmä porcia kvalitnej muziky!

PAGAN SPIRIT (SK – Kežmarok) – pagan / black metal
BRUTE (SK – Vranov nad Topľou) – death metal
KANDAR (CZ – Brno) – Grindcore
SURGERY (SK – Poprad) – death metal
DISTAX (SK – Poprad) – crust
ACID FORCE (SK – Banská Bystrica) – thrash metal
ABBa (SK – Banská Bystrica) – punk rock
POTHRATOR (SK – Poprad) – thrash / grind
KRIPELKARA (SK –Svit) – punk

Sobota 4.8.2018, Svit – Areál za vlakovou stanicou
Štart 14:00, vstupné 6 €

PAGAN SPIRIT
Je nám cťou oznámiť, že „headlinerom“ bude kežmarská black metalová legenda PAGAN SPIRIT. Skupina, ktorá vstala z mŕtvych, sa po desiatich rokoch exkluzívne predstaví na našej akcii. Hrať sa budú piesne z pripravovaného nového albumu.

BRUTE
„Východňarské“ brutal death metalové komando netreba nijako zvlášť predstavovať. Dvadsať rokov na scéne, tri albumy, kvantum koncertov za sebou, to sú BRUTE!

KANDAR
Jediným zahraničným hosťom budú grindoví šialenci z Brna KANDAR. Topi a spol. nám naservírujú totálne extrémny grindcore prepletený s hororovou lyrikou. Hrať sa bude hlavne z ich čerstvého albumu „Tromaville“.

SURGERY
Old school death metaloví veteráni nám odprezentujú svoj aktuálny počin „Absorbing Roots“, ktorý zbiera samé pozitívne ohlasy.

DISTAX
Melancholický crust z Popradu do roku 2011. V stabilnej zostave od roku 2015. Občas smutné, občas temné, občas ostré, ale hlavne rýchle, svižné a našlapané!

ACID FORCE
Retro thrash vlna zasiahla aj Slovensko. Neskutočná dravosť, energia, mladícky elán. Momentálne v rámci žánru asi najlepšia kapela, čo doma máme.

ABBa – ASOCIÁCIA BANSKOBYSTRICKÝCH ALKOHOLIKOV
Chlapci spod Urpína s ich veselým alkoholickým rockom, budú určite príjemným spestrením festivalu.

POTHRATOR
Popradský underground vyvrhol na svetlo ďalšiu extrémnu bandu. „Oldschoolový“ thrash s až grindovým vokálom nám naservíruje táto mladá krv.

KRIPELKARA
Celý festival odštartuje táto punková garážová banda zo Svitu.

Plagát ku akcii

Tlačová správa