KORN začali nahrávať nový album. Novinky hlásia aj SOULFLY, DEICIDE či STRATOVARIUS

KORN už nahrávajú nový materiál. ALICE IN CHAINS, SOULFLY a DEICIDE zverejnili nové skladby. STRATOVARIUS, TERROR a AMARANTHE vydajú nové albumy. OMNIUM GATHERUM s novým klipom.

KORN

Americká formácia KORN už pomaly nahráva nový štúdiový album v štúdiu Rock Falcon v Nashville s producentom Nickom Raskulineczom. Prezrádza to aj post, ktorý zazdieľal bubeník Ray Luzier na svojom Instagrame. Bližšie informácie zatiaľ k dispozícii nie sú.

Post Raya Luziera

SOULFLY prezradili, že ich nový album dostal názov „Ritual“, obsahovať bude 10 skladieb a vyjde 19. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Pod správou si môžete vypočuť prvý singel, nazvaný „Evil Empowered“.

Death metalisti DEICIDE majú vonku novú skladbu „Seal the Tomb Below“ z ich chystanej radovky „Overtures of Blasphemy“, ktorá vyjde 14. septembra u Century Media Records.

Fíni STRATOVARIUS vydajú 28. septembra prostredníctvom earMUSIC nový album s názvom „Enigma: Intermission 2“. Novinka bude obsahovať tri nové piesne, raritné songy, skladby, ktoré doteraz neboli vydané v Európe a štyri populárne piesne („Fantasy“, „Shine in the Dark“, „Unbreakable“ a „Winter Skies“) v orchestrálnej verzii. Nižšie si môžete vypočuť zbrusu nový song s názvom „Oblivion“.

Kapela ALICE IN CHAINS zverejnila novú pieseň s názvom „Never Fade“ pochádzajúcu z ich novej dosky „Rainier Fog“. Tá uzrie svetlo sveta 24. augusta.

Hardcoristom TERROR vyjde 28. septembra u vydavateľstva Pure Noise Records nový štúdiový album s názvom „Total Retaliation“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Mental Demolition“.

Švédi AMARANTHE oznámili, že 19. októbra im u Spinefarm Records vyjde nový album „Helix“, z ktorého si môžete vypočuť prvý singel „365“, podporený aj videoklipom.

Melodic death metalová formácia OMNIUM GATHERUM natočila nový videoklip k piesni „Refinig Fire“ z nového albumu „The Burning Cold“. Ten im oficiálne vychádza 31. augusta u Century Media Records.