Mozog kultových PORCUPINE TREE na Slovensku: Steven Wilson vystúpi v našej krajine po prvý raz

Skladateľ, hudobník, producent a vedúca osobnosť súčasného progresívneho rocku Steven Wilson vystúpi prvýkrát na Slovensku.

Steven Wilson (Gbr)

Nedeľa 10.2.2019, Bratislava – Refinery Gallery
Štart: 20:00, vstupné: od 39,50 €

Svetovo úspešnú šou “To the Bone” obohatenú o skladby PORCUPINE TREE predstaví 10. februára 2019 v bratislavskej Refinery Gallery. Vstupenky idú do predaja v piatok 17. augusta o 10:00 exkluzívne cez Lístocheck.sk.

Steven Wilson

Steven Wilson stihol počas tridsaťročnej kariéry vyprodukovať viac ako päťdesiat albumov. Aktuálny “To the Bone” je jeho najúspešnejšou nahrávkou. Po vydaní v auguste minulého roka dosiahol 3. miesto v rebríčku UK Album Chart, 2. miesto v Nemecku a dokonca sa v auguste 2017 dostal do desiatky najpredávanejších albumov v Európe.

Na veľkú radosť fanúšikov inteligentného progresívneho rocku ohlasuje Steven Wilson pokračovanie celosvetovo úspešného turné “To the Bone” aj v roku 2019. Mimoriadna odozva a vypredané haly ho sprevádzajú po celej severnej a južnej Amerike, ako aj vo vybraných mestách Európy. Spomedzi všetkých vypredaných koncertov sa mu podarilo aj trikrát po sebe vypredať londýnsku Royal Albert Hall. Našťastie, jeho slovenskí fanúšikovia už nemusia cestovať ďaleko. Mozog kultových PORCUPINE TREE príde po prvý raz na Slovensko. Steven Wilson vystúpi 10. februára v Refinery Gallery v Bratislave.

V predaji budú klasické vstupenky na státie aj limitované lístky Premium gallery. Premium gallery zabezpečia fanúšikom vstup do prémiovej zóny s balkónom a priamym výhľadom na pódium, drink na privítanie, originálny A1 plagát na pamiatku, samostatný bar, oddelený priestor pre fajčiarov a WC.

FB Event

Steven Wilson v Bratislave

Tlačová správa