Jonathan Davis prehovoril o smrti svojej manželky

Jonathan Davis zverejnil po prvýkrát od minulotýždňovej smrti manželky Deven vyhlásenie k tejto smutnej udalosti.

Deven Davisová zomrela 17. augusta vo veku 39 rokov. Prvýkrát po tejto veľkej strate zverejnil frontman KORN oficiálne vyhlásenie k tejto smutnej udalosti. Ako sa zdá, Jonathan Davis neprežíva ťažké obdobie len po manželkinej smrti. Prežíval ho aj predtým. V prehlásení, ktoré zverejnil na internete, popisuje detaily spolužitia s Deven.

Jonathan Davis

„Deven trpela veľkými psychickými problémami. Už dlho. Nechcem som, aby na ňu ľudia ukazovali prstom, preto som sa pred okolím tváril, že sa nič nedeje. Skutočnosť však bola taká, že mala veľké problémy nielen so svojou chorou dušou, ale tiež s užívaním liekov, drog a tiež alkoholu,“ prezradil Davis. On sám veľmi dobre vie, čo znamená prejsť si takýmto peklom.

„Keď nemala problémy, bola Deven najlepšou ženou pod slnkom. Plná života, obetavá, úžasná matka a skvelá manželka. Milujem ťa. Obaja sme ako deti zažili zneužitie a bola si v tomto trápení oporou. Sľubujem, že našich chlapcov vychovám, ako sa patrí. Všetkým ostatným radím. Starajte sa o svojich blízkych, ktorých trápia psychické problémy,“ zakončil zlomený Jonathan.