UNLEASHED prídu na konci októbra s novým albumom. Zomrel spevák WE CAME AS ROMANS

UNLEASHED chystajú nový album. Zomrel spevák kapely WE CAME AS ROMANS. STONE SOUR, KORPIKLAANI a METAL ALLEGIANCE s novými klipmi. ALTER BRIDGE ponúkajú ukážku z nového DVD. GOROD vydajú nový album.

UNLEASHED

Švédski death metaloví veteráni UNLEASHED vydajú 26. októbra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records nový album nazvaný „The Hunt For White Christ“. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 11 nových piesní v klasickom šate týchto švédskych hudobníkov. Nižšie nájdete aj artwork albumovej novinky.

UNLEASHED – The Hunt For White Christ

Kyle Pavone, spevák metalcorovej kapely WE CAME AS ROMANS, zomrel v sobotu 25. augusta vo veku 28 rokov. Príčina smrti nie je zatiaľ známa. „Dnes stratila hudba ďalšieho velikána Kylea Pavoneho z WE CAME AS ROMANS. Kyleova strata prišla príliš skoro v jeho živote a živote jeho spoluhráčov. Všetci sú zdrvení jeho smrťou. Bude nám chýbať jeho úsmev, úprimnosť, záujem o druhých, a pôsobivý hudobný talent. Namiesto kvetov poskytneme tento týždeň informácie o charitatívnych daroch. Rodina a kapela chcú poďakovať fanúšikom a hudobnej komunite za lásku a podporu v tomto období žiaľu,“ napísala kapela na svojom Twitteri.

Americká formácia STONE SOUR sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Knievel Has Landed“ z ich stále aktuálnej radovky „Hydrograd“.

Folk metalisti KORPIKLAANI zverejnili lyric video k songu „Aallon alla“ pochádzajúceho z ich chystanej dosky „Kulkija“. Tá oficiálne vychádza 7. septembra u Nuclear Blast Records.

Kapela ALTER BRIDGE zverejnila ukážku z nového DVD „Live at the Royal Albert Hall“ v podobe piesne „The End Is Here“. Spomínané DVD vyjde 7. septembra prostredníctvom Napalm Records. Nahrávalo sa v októbri minulého roka, keď ALTER BRIDGE odohrali dva vypredané koncerty v londýnskej Royal Albert Hall za doprovodu 52-členného orchestra Parallax s dirigentom Simonom Dobsonom.

Hviezdny projekt METAL ALLEGIANCE zverejnil nový klip k piesni „Bound by Silence“ s hosťujúcim Johnom Bushom. Spomínaná skladba pochádza z chystaného albumu „Volume II – Power Drunk Majesty“, ktorý vyjde 7. septembra u Nuclear Blast Entertainment.

Francúzi GOROD oznámili, že 19. októbra im u vydavateľstva Overpowered Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Aethra“. Nižšie nájdete aj teaser.