Nové klipy natočili WITHIN TEMPTATION či SLASH, PESTILENCE zmenili basgitaristu

WITHIN TEMPTATION a SLASH s novými klipmi. PESTILENCE oznámili meno nového basáka. ANAAL NATHRAKH, EINHERJER a REVOCATION zverejnili nové skladby.

WITHIN TEMPTATION

Holandská kapela WITHIN TEMPTATION natočila nový obrazový materiál ku skladbe „The Reckoning“ s hosťujúcim Jacoby Shaddixom z PAPA ROACH. Spomínaná pieseň sa bude nachádzať na chystanej radovke „Resist“, ktorá oficiálne vychádza 14. decembra prostredníctvom Spinefarm Records.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS vypustili do sveta nový videoklip k piesni „Driving Rain“ z ich čerstvej štúdiovky „Living the Dream“.

Po tom čo pred časom oznámil basák Tilen Hudrap, že odchádza z PESTILENCE, kapela oficiálne oznámila, že novým basgitaristom sa stal Edward Negrea (NECROVILE). „Niekedy nám život dáva príležitosti, kedy nemôžeme povedať nie a rok 2019 bude pre mňa tak zaneprázdnený v mojich iných hudobných cestách, že som musel urobiť najťažšie rozhodnutie vôbec: opustiť PESTILENCE, pretože kapela má mega hektický rozvrh pre rok 2019,“ vyjadril sa ešte začiatkom septembra Tilen Hudrap.

Britskí šialenci ANAAL NATHRAKH ponúkajú k vypočutiu nový song „New Bethlehem/Mass Death Futures“ z ich v poradí desiatej radovky „A New Kind of Horror“. Tá uzrie svetlo sveta 28. septembra vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.

Vikingovia EINHERJER zverejnili novú skladbu „Kill the Flame“ pochádzajúcu z nového albumu „Norrøne Spor“, ktorého vydanie je naplánované na 9. novembra u Indie Recordings.

Americká formácia REVOCATION zverejnila nový song s názvom „Blood Atonement“ z ich novej dosky „The Outer Ones“. Tá vyjde 28. septembra prostredníctvom Metal Blade Records.