Čerstvé informácie na záver týždňa od WITHIN TEMPTATION, SINSAENUM, MASTER a ďalších

WITHIN TEMPTATION ponúkajú zábery zo zákulisia z natáčania videoklipu. SINSAENUM s novým klipom. MASTER zverejnili novú skladbu. ALL THAT REMAINS prezradili názov nového albumu. TREMONTI zverejnili lyric video.

WITHIN TEMPTATION

Holandská formácia WITHIN TEMPTATION zverejnila video poodhaľujúce zákulisie z natáčania videoklipu k piesni „The Reckoning“ s hosťujúcim Jacoby Shaddixom z PAPA ROACH. Nezabudnite, že aj túto pieseň nájdete na očakávanom novom albume „Resist“, ktorý vyjde v polovici decembra.

Kapela SINSAENUM vypustila do sveta nový videoklip k doteraz nevydanej skladbe „Hooch“, ktorá je coverom od skupiny MELVINS.

Death metalisti MASTER ponúkajú k vypočutiu nový song nazvaný „Replaced“ z chystanej radovky „Vindictive Miscreant“, ktorá vyjde 28. novembra prostredníctvom Transcending Obscurity Records.

Metalcoristi ALL THAT REMAINS oznámili, že ich nový album dostal názov „Victim of the New Disease“. Spomínaná novinka by mala vyjsť v novembri.

TREMONTI zverejnili lyric video k piesni „Trust“, ktorú nájdete na aktuálnom albume „A Dying Machine“, ktorý vyšiel v júni.