GHOST natočili nový klip, AMON AMARTH promujú DVD, Flesh Party mení miesto

GHOST s novým klipom. AMON AMARTH ponúkajú ďalší trailer k chystanému DVD. Festival FLESH PARTY mení areál. Gitaristu ALL THAT REMAINS našli mŕtveho. Novinky hlásia aj CRIPPLE BASTARDS, MASTER a ARTILLERY.

GHOST

Švédska formácia GHOST natočila nový videoklip ku piesni „Dance Macabre“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Prequelle“. O réžiu videoklipu sa postaral Zev Deans.

Vikingovia AMON AMARTH ponúkajú ďalší trailer k ich chystanému DVD „The Pursuit of Vikings: 25 Years in the Eye of the Storm,“ ktoré vyjde 16. novembra. Spomínané DVD bude obsahovať dva koncerty z festivalu Summer Breeze 2017 s odlišnými setlistami a dokument o kapele.

Organizátori festivalu FLESH PARTY oznámili zmenu areálu a prvú kapelu na nasledujúci ročník. „Tento rok začíname o niečo neskôr, ako je zvykom, a s tým súvisí najmä niekoľko podstatných zmien okolo festivalu. Najväčšou a najpodstatnejšou je zmena areálu. FLESH PARTY Open Air festival sa tak po 5 rokoch presúva do nového areálu, do kempu Opatovce pri Trenčíne približne 80 km od toho pôvodného v Seredi. Dôvodov na zmenu bolo viacero, no nebudem ich teraz podrobnejšie rozpisovať. V skratke: nový areál poskytuje lepšie podmienky na festival tohto druhu. Veríme, že si nový areál obľúbite, verte je parádny, s výbornou dostupnosťou, inak by sme k takejto radikálnej zmene nepristúpili,“ uvádza sa na facebookovej stránke festivalu. Prvou potvrdenou kapelou na nasledujúci ročník, ktorý sa uskutoční 6. – 9. júna 2019 je brutal death metalová úderka CEREBRAL EFFUSION.

Podľa webu TMZ bol Oli Herbert (44), zakladajúci člen a gitarista kapely ALL THAT REMAINS, nájdený mŕtvy v blízkosti svojho domu v Connecticute. Polícia bola v utorok vyslaná do jeho rezidencie, keď niekto nahlásil, že je nezvestný. Muži zákona prehľadali oblasť a našli Herberta v neďalekom rybníku. Polícia tvrdí, že smrť sa nezdá byť podozrivá, ale na potvrdenie príčiny a spôsobu smrti je potrebná pitva.

Grindcoroví šialenci CRIPPLE BASTARDS vydajú 9. novembra u Relapse Records nový štúdiový album „La Fine Cresce da Dentro“. Nižšie si môžete vypočuť song s názvom „Passi Nel Vuoto“.

Death metalisti MASTER zverejnili novú skladbu s názvom „Engulfed in Paranoia“ z ich chystanej dosky „Vindictive Miscreant“. Tá oficiálne vychádza 28. novembra u Transcending Obscurity Records.

Dánskej thrash/power metalovej formácii ARTILLERY vyjde 16. novembra prostredníctvom Metal Blade Records nový štúdiový album s názvom „The Face of Fear“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe piesne „Crossroads to Conspiracy“.