SONATA ARCTICA pracujú na jedenástej štúdiovke, LACUNA COIL plánujú na rok 2019 nový album

SONATA ARCTICA v štúdiu. Kedy vyjde nový album od LACUNA COIL? ALTER BRIDGE pracujú na novom albume. A PERFECT CIRCLE a ARTILLERY s novými klipmi. OBSCENITY vydajú nový album.

SONATA ARCTICA

Fíni SONATA ARCTICA sa zavreli do štúdia, aby nahrali nový a zatiaľ nepomenovaný album, ktorý vyjde budúci rok prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Čerstvá novinka bude už ich jedenástou štúdiovkou.

Cristina Scabbia z LACUNA COIL prezradila, že po absolvovaní aktuálneho európskeho turné sa kapela zameria na skladanie nového materiálu. Nasledovník nahrávky „Delirium“ by mal vyjsť v priebehu budúceho roka.

Spevák Myles Kennedy a gitarista Mark Tremonti z formácie ALTER BRIDGE pracujú na novom albume. Songwriting bude trvať do apríla, kedy jednotlivé skladby vyselektujú a tie rozhodnú o nálade novej štúdiovky.

Kapela A PERFECT CIRCLE nahrala nový videoklip k piesni „So Long, and Thanks for All the Fish“ z ich aktuálnej dosky „Eat the Elephant“.

Dánska thrash/power metalová formácia ARTILLERY natočila nový klip ku skladbe „Pain“ z ich chystaného albumu „The Face of Fear“. Ten vychádza 16. novembra u Metal Blade Records.

Death metalisti OBSCENITY vydajú 7. decembra u vydavateľstva Apostasy Records nový štúdiový album s názvom „Summoning the Circle“. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Infernal Warfare“.