Voices of Death IX. v Lednických Rovniach: Headlinermi 9. ročníka ATTACK OF RAGE a INFER

Deviate pokračovanie akcie Voices of Death sa uskutoční 15. decembra v Dome kultúry v Lednických Rovniach. Tešiť sa môžete na šesť kapiel.

ATTACK OF RAGE (Sk – Bánovce nad Bebravou) – grindcore
FATALITY (Cze) – death metal
CRANIAL CARNAGE (Cze) – brutal death metal
NECROSANTUM (Sk – Lednické Rovne) – death metal
PENTEGHOST (Sk – Lednické Rovne) – death metal
SORGOTH (Sk – Bytča) – black metal

Sobota 15.12.2018, Lednické Rovne – DK Lednické Rovne
Štart: 17:30

Jednodňový festival Voices of Death je v lokálnej metalovej sfére dobre známy, organizátori z miestnej skupiny NECROSANTUM pripravili v polovici decembra už 9. ročník. Práve členovia tejto kapely tradíciu tohto festivalu oživili po niekoľkých rokoch. Line-up je zameraný najmä na death metal, teda extrémny rachot. Headlinermi budú tento rok ATTACK OF RAGE z Bánoviec nad Bebravou a INFER z Košíc. Za zmienku stojí návrat miestnej dobre známej kapely PENTEGHOST.

„Drahí metláci, metláčky, metly aj mopy…, pokojne celá široká verejnosť, Rovňanský metalový sviatok Voices of Death pokračuje! Na základe výborných ohlasov a dopyte po lokálnej metalovej kultúre, sme sa rozhodli pokračovať a Voices of Death bude mať svoje deviate narodeniny,“ napísali organizátori na fb evente.

Bohužiaľ, zo zdravotných dôvodov sa na poslednú chvíľu musela ospravedlniť košická formácia INFER, pričom rušia svoju účasť na všetkých naplánovaných akciách. Namiesto INFER sa na death metalové pole chystá nemenej známa a veľmi obľúbená česká formácia FATALITY.

FB Event

Plagát ku Voices of Death IX.

Tlačová správa