SÚŤAŽ O JEDEN VOĽNÝ VSTUP NA BRATISLAVSKÝ KONCERT NASUM

Spoločne s agentúrou Obscure Promotion sme po dlhšom čase pripravili pre vás novú súťaž. Legendárna švédska grindcorová formácia NASUM brázdi v týchto dňoch európske pódiá na svojom poslednom turné „The Final European Tour“, v rámci ktorého sa predstaví aj v Bratislave a Ostrave. Agentúra Obscure Promotion venovala pre jedného z vás jeden voľný vstup na bratislavský koncert tejto legendy, ktorý sa uskutoční 1. októbra o 20. hodine v Randal Clube. Ak chcete byť práve vy držiteľom voľného vstupu na túto akciu, tak budete musieť správne odpovedať na dve súťažné otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, V ktorom roku zahynul gitarista a vokalista Mieszko Talarczyk počas ničiaceho Tsunami v Thajsku?
2, Ako sa volá posledný štúdiový dlhohrajúci album NASUM (pomôcka: nemyslíme kompiláciu „Grind Finale“)?
 
Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte Nasum. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do štvrtka 27. septembra do 15. hodiny. Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň vo večerných hodinách. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaní iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.