METALEXPRESS FEST VOL. 2 UŽ TENTO PIATOK

MetalExpress Fest vol. 2

INFER (Sk), EMPYRION (Sk), NOOSTRAK (Cz), CELLS (Sk), SKLEPMASTER (Cz)

Piatok 28. september 2012, Bratislava – Randal
Začiatok: 20:00, Vstup: 5 €

Po prvom úspešnom MetalExpress Feste sa bude 28.9.2012 konať v spolupráci s Gothoom Productions ďalší v poradí, tentoraz priberieme aj kapely zo susedných Čiech.

Z metropoly východu pricestujú do Bratislavy potešiť priaznivcov death/black metalu chalani z kapely INFER, ktorí tento rok vypustili do sveta poslucháčmi a kritikmi veľmi chválené trojskladbové EP-čko “Euphory of Killing”, a priaznivci kapiel ako BEHEMOTH alebo IMMOLATION sa majú veru na čo tešiť.

Tešiť sa taktiež môžete na kapelu EMPYRION, kombinujúcu agresívny death metal s orchestrálnymi prvkami. Kapela síce vznikla v roku 2011, nejedná sa však o žiadnych nováčikov, pretože väčšina členov hrala vo formácii CORRUPTED MELODY, s ktorou v Nemecku vydali 10 skladbový album. Kapele taktiež tento rok vyjde pod GOTHOOM PRODUCTIONS nový album “Mindshifter”, nahraný v stále populárnejšom GRAPOW STUDIO, z ktorého sú už k dispozícii na ich facebooku a bandzone 2 skladby a je sa na čo tešiť.

Pod GOTHOOM PRODUCTIONS vyšiel tento rok aj debutový album českej death-coreovej formácie NOOSTRAK nazvaný “Human Tragedies Every Day” a fanúšikovia sekavých rytmov a šialených vyhrávok určite nebudú sklamaní.

Ten kto holduje thrash metalu, nemusí mať strach, pretože na súpiske kapiel figurujú aj CELLS z ďalekého severu, a svojím živelným thrashovým setom určite napomôžu k všeobecnému headbangingu.

Päticu kapiel uzatvárajú Česi SKLEPMASTER, ktorí holdujú melodickému deathu a môžu sa pochváliť už troma štúdiovými počinmi, pričom posledný, EP-čko „Unforgiven Sin“ vyšlo pred dvoma rokmi. Nedávno im taktiež vyšlo DVD-čko nazvané „The Great Sin“.

Koncert sa bude konať v našom obľúbenom RANDAL CLUBE so vstupným 5 € a pozor! Bude aj tombola o CD a merchandise kapiel a prvých 50 návštevníkov do 20:00 bude mať nižšie vstupne o 1 euro! Tešíme sa na Vás.

Súvisiace linky:
www.gothoom.com
www.metalexpress.sk

Tlačová správa