AVANTASIA znova u nás: Svetové turné odštartuje v marci na Slovensku!

Najúspešnejšia rocková opera všetkých čias po 3 rokoch opäť prevalcuje Európu a svet. A jej svetové turné, ako sa to zatiaľ javí, začne na Slovensku.

AVANTASIA (Ger/International)

Streda 27. marca 2019, Prešov – Tatran Handball Aréna
Štvrtok 28. marca 2019, Bratislava – Hant Aréna

Banner ku slovenským koncertom

Rocková opera AVANTASIA je známa svojím výborným speváckym aj muzikantským obsadením na albumoch aj na živých koncertoch. Samozrejme, nesmieme nespomenúť hitové skladby, či už ide o dravé rockové songy, nádherné balady alebo heavy metalové vypaľovačky.

Zatiaľ sú síce známi „len“ hostia na najnovšom albume „Moonglow“, ale je jasné, že aj naživo pôjde s tvorcom Tobiasom Sammetom, celá perepúť známych mien.

Album „Moonglow“ ozdobia hlasy známe aj z predošlých albumov, ako Ronnie Atkins (PRETTY MAIDS), Jørn Lande (JORN, ex-MASTERPLAN), Eric Martin (MR. BIG), Geoff Tate (OPERATION: MINDCRIME, ex-QUEENSRŸCHE), Michael Kiske (HELLOWEEN, UNISONIC) či Bob Catley (MAGNUM), ale tiež nové mená ako Candice Night (BLACKMORE’S NIGHT), Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN) a tiež Mille Petrozza (KREATOR).

Dvoma fantastickými megakoncertami na Slovensku odštartuje AVANTASIA toto turné. V stredu 27. marca v Prešove a o deň neskôr v Bratislave, odkiaľ sa táto hystéria presunie do celého sveta. „Moonglow World Tour“ začne doslova na deň presne 3 roky od ich prvej návštevy Slovenska v rámci turné.

Treba však byť pripravený. Niektoré koncerty turné sú už vypredané, niektoré sa k tomu rýchlo blížia. Nečakajte s nákupom vstupeniek ani vy. Kúpte si lístky ako vianočný darček. Ich cena vstupeniek sa bude po Novom roku zvyšovať. Albumová novinka „Moonglow“ vyjde 1. februára 2019.

AVANTASIA na Slovensku

Tlačová správa