WITHIN TEMPTATION zverejnili novú skladbu, členovia SLIPKNOT chystajú bočný projekt

Vydanie nového albumu WITHIN TEMPTATION sa blíži, kapela zverejnila ďalšiu skladbu. Členovia SLIPKNOT chystajú bočný projekt. RHAPSODY OF FIRE vydajú nový album. FLOTSAM AND JETSAM s novým klipom. THY ART IS MURDER zverejnili nový song.

WITHIN TEMPTATION

Holandská formácia WITHIN TEMPTATION zverejnila novú pieseň „Firelight“ s hosťujúcim belgickým spevákom Jasperom Steverlinckom. Skladba pochádza z ich novej štúdiovky „Resist“, ktorá čoskoro oficiálne vyjde prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records.

Štyria členovia SLIPKNOT, presnejšie Corey Taylor, Shawn Crahan, Jim Root a Sid Wilson sa chystajú prísť s novou nahrávkou v rámci bočného projektu. Ide o desať rokov starú kolekciu skladieb, ktoré boli napísané počas tvorby albumu „All Hope Is Gone“. Podľa Crahana prišiel ten správny čas vypustiť ich do sveta. Materiál je nahratý, zmixovaný a hotový je aj artwork, avšak dátum vydania nie je zatiaľ známy.

Symfonickí power metalisti RHAPSODY OF FIRE oznámili, že 22. februára im u vydavateľstva AFM Records vyjde nový album s názvom „The Eighth Mountain“. Novinka bude obsahovať 12 skladieb.

Kapela FLOTSAM AND JETSAM natočila nový videoklip ku skladbe „Demolition Man“ z chystanej dosky „The End of Chaos“, ktorá vyjde 18. januára u AFM Records.

Deathcoristi THY ART IS MURDER zverejnili nový song „Death Perception“. Ten bol zaznamenaný počas nahrávacej session k minuloročnému albumu „Dear Desolation“ a teraz vyšiel ako singel na limitovanom sedempalci.