Kultoví SIX FEET UNDER už onedlho naživo v Ostrave

Chris Barnes, čoskoro 51-ročný legendárny chroptič amerických SIX FEET UNDER, nie a nie odísť do death metalového dôchodku. Ako priamy dôkaz môže poslúžiť chystané miniturné s názvom „X-Mass In Hell Tour 2018“, ktoré tentokrát zasiahne aj našich českých susedov, konkrétne ostravský klub Barrák.

SIX FEET UNDER (USA) – death metal
INCITE (USA) – metal
DISQUIET (NL) – thrash metal
TORNADO (FIN) – thrash metal
MECALIMB (NOR) – thrash/death metal

Streda 12.12.2018, Ostrava – Barrák Music Club
Štart: 19:00, vstupné: 560 Czk

Ešte pred Vianocami zažijú naše končiny vskutku zaujímavý večer, kedy donesie parádne darčeky sám strýko Barnes so svojou riadne krvavou družinou, kde už nejaký čas pôsobí i ďalší odpadlík zo slávnych CANNIBAL CORPSE, a to gitarista Jack Owen. Spolu s ním, bicmenom Markom Pitruzzellom, basákom Jeffom Hughellom a ďalším strunobíjcom Rayom Suhym, predvedú SIX FEET UNDER to najlepšie zo svojej bohatej kariéry.

Zvrátené a rokmi overené smrtiace hitovky ako „The Day the Dead Walked“, „Seed of Filth“, „Human Target“, „Deathklaat“ či „Revenge of the Zombie“ určite roztancujú priestory celého klubu a možno zaznie aj nejaký exkluzívny bonbónik v podobe spomínaných „kanibalov“…

Ani z ďaleka to však nebude všetko! Veľmi výživný predprogram zaobstarajú INCITE, čoraz známejšia kapela Richieho Cavaleru, ktorá vyberie tie najdrsnejšie pecky zo štvorice štúdiových albumov. Svojou troškou do mlyna taktiež prispeje nórska groove metalová partička MECALIMP, thrashová víchrica DISQUIET z Amsterdamu a žánrovo spriaznený kvintet TORNADO.

Vstupenky na túto ohromnú akciu hľadajte v sieti Ticketstream za 560 kč (+poplatok) alebo za nezmenenú predpredajovú cenu v klube.

FB Event

Plagát ku ostravskému koncertu