Gitarista CANNIBAL CORPSE Pat O´Brien v problémoch, hrozí muž až 30 rokov za mrežami

Hasiči našli v dome amerického gitaristu muníciu a armádne plameňomety. V čase požiaru sa Pat O´Brien vlámal do cudzieho domu a nožom napadol policajta.

Pat O´Brien. Zdroj: Metal Injection

Podľa floridskej televízie WFTS-TV sa Patrick O´Brien (gitarista CANNIBAL CORPSE) v pondelok večer vlámal do domu v Tampe a následne zaútočil na policajta s nožom.

53-ročný hudobník násilím vnikol do domu, pričom pri výzvach, aby odišiel, začal tlačiť jednu z obetí k zemi a následne utiekol na dvor. Po príjazde mužov zákona O´Brien neposlúchol ich výzvy a zaútočil na policajta nožom. Na jeho zneškodnenie bol použitý paralyzér.

Krátko po jeho zatknutí bolo nahlásené, že horí jeho dom vzdialený asi pol kilometra od obydlia, do ktorého sa vlámal. Uhasenie požiaru trvalo približne hodinu, pretože prácu hasičov sťažovali výbuchy. Tie spôsobili armádne typy plameňometov a munícia, ktoré sa v jeho dome nachádzali.

O´Brien bol zatknutý a obvinený za vlámanie a útok na policajného dôstojníka so smrteľnou zbraňou. Hudobník sa objavil pred súdom spútaný v anti-samovražednej veste, čaká sa na výsledky testu na drogy a hrozí mu až 30-ročné väzenie.