Najväčšia hororová šou dorazí na Slovensko, budúci rok vám príde vyraziť dych ALICE COOPER

Agilná agentúra Octopus Promotion na rok 2019 veľký koncert. V Bratislave sa v septembri v rámci exkluzívneho koncertu predstaví ALICE COOPER.

ALICE COOPER (Usa) – rock

Nedeľa 15.9.2019, Bratislava – Incheba Expo Aréna
Vstupné: od 45 € (v sieti Listocheck.sk)

Najväčšia hororová šou v rockovej hudbe príde na Slovensko! Legendárny Alice Cooper vystúpi v Braislave budúci rok s exkluzívnym koncertom. Kráľ hororových šou a krstný otec shock-rocku príde vyraziť dych s novou šou „Ol Black Eyes is Back Tour 2019“. Koncert, ktorý bude zároveň oslavou 5. narodenín rádia Anténa rock, vypukne v nedeľu 15. septembra 2019 v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

Banner ku koncertu Alice Cooper

Vstupenky od 45,- EUR sa predávajú exkluzívne v sieti Lístocheck. Organizátori upozorňujú návštevníkov, že len vstupenky zakúpené cez Lístocheck a s uvedeným skutočným menom držiteľa sú platné.

Alice Cooper, vlastným menom Vincent Damon Furnier patrí k legendám rockovej hudby. Hrdý člen rock’n’rollovej siene slávy je na scéne vyše 50 rokov a patrí medzi najvplyvnejšie osobnosti hudby. Živé vystúpenia ikonického hudobníka sú preslávené špeciálnymi efektmi, divadelnými scénami a strašidelnými výjavmi. Slovenskí fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako „Poison“, „School’s Out“, „Hey Stupid“, „I’m Eighteen“ či „Love’s a Loaded Gun“.

To všetko umocnené nezabudnuteľným vizuálnym divadlom. Príležitostný rozhlasový moderátor a vášnivý golfista si zahral aj v seriáli Simpsonovci a viacerých hollywoodskych filmoch. Magazín The Rolling Stone ho označil za najobľúbenejšieho heavy metalového zabávača, časopis Classic Rock za žijúcu legendu. S týmito tvrdeniami sa nedá nesúhlasiť a preto odporúčame jedinú vec – zažiť šou tohto velikána na vlastnej koži. Alice Cooper odpáli svoju šou Ol Black Eyes is Back tour 15. septembra 2019 v Bratislave.

FB Event

Tlačová správa