AMON AMARTH dokončili práce na novinke. O nových albumoch informujú NAPALM DEATH a DEVIN TOWNSEND

AMON AMARTH dokončili práce na ďalšom albume. NAPALM DEATH a DEVIN TOWNSEND chystajú nové albumy. Novinky aj od FLOTSAM AND JETSAM, PROTECTOR a Marka Mortona (LAMB OF GOD).

AMON AMARTH

Švédi AMON AMARTH dokončili nahrávanie nového albumu v Sphere Studios v severnom Hollywoode s producentom Jay Rustonom. Zatiaľ nepomenovaná novinka by mohla vyjsť niekedy na jar prostredníctvom Metal Blade Records.

Grindcoroví veteráni NAPALM DEATH by mali tento rok vydať nový album. „Určite to bude v roku 2019. Môže to byť kedykoľvek, pretože sme veľa cestujeme kvôli koncertovaniu. Plánovali sme to minulý rok, ale nefungovalo to, pretože potrebujete byť aj nejaký čas doma. Ale na tom nezáleží. Ľudia stále chcú aby sme hrali, tak album môže počkať,“ vyjadril sa Barney Greenway pre No Name Radio.

DEVIN TOWNSEND oznámil, že v polovici marca vydá nový album s názvom „Empath“. Na novinke figuruje viacero zaujímavých hostí ako: Anneke Van Giersbergen, Ché Dorval (CASUALTIES OF COOL), Chad Kroeger (NICKELBACK), Steve Vai, Mike Keneally (DETHKLOK), Morgan Ågren (KAIPA, CASUALTIES OF COOL), Anup Sastry (ex-SKYHARBOR, MARTY FRIEDMAN), Elliot Desgagnés (BENEATH THE MASSACRE), Nathan Navarro a Sam Paulicelli (DECREPIT BIRTH).

Formácia FLOTSAM AND JETSAM zverejnili lyric video k novej skladbe „Control“ z chystanej dosky „The End of Chaos“, ktorá vychádza 18. januára u AFM Records.

Death/thrash metalisti PROTECTOR vydajú 26. apríla prostredníctvom High Roller Records nový album s názvom „Summon the Hordes“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Three Legions“.

Gitarista Mark Morton (LAMB OF GOD) vydá 1. marca debutovú sólovku „Anesthetic“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe skladby „Cross Off“ s hosťujúcim Chesterom Benningtonom. Na albume figurujú aj ďalší hostia, konkrétne: Jacoby Shaddix, Mark Lanegan, Chuck Billy, Jake Oni, Myles Kennedy, Mark Morales, Josh Todd, Naeemah Maddox, Randy Blythe a Alissa White-Gluz.