BEHEMOTH ponúkajú ďalší klip z nového albumu. Novinky hlásia aj KING DIAMOND, ČAD alebo SAMAEL

BEHEMOTH, SAMAEL a AMARANTHE s novými klipmi. KING DIAMOND ponúkajú ďalšiu ukážku z chystaného DVD. ČAD s profi záznamom celého koncertu. CANCER BATS, VLTIMAS a BORN OF OSIRIS zverejnili nové skladby.

BEHEMOTH

Poľskí velikáni BEHEMOTH vypustili do sveta nový videoklip k piesni „Ecclesia Diabolica Catholica“ z ich aktuálnej dosky „I Loved You at Your Darkest“. Na tvorbe klipu sa opäť podieľal produkčný dom Grupa 13.

KING DIAMOND naďalej výdatne propaguje chystané DVD/Blu-ray „Songs for the Dead Live“. Tentokrát ponúkajú ukážku v podobe piesne „Arrival“ z belgického festivalu Graspop. Spomínaný živák vyjde 25. januára u Metal Blade Records.

Domáca úderka ČAD si pre fanúšikov pripravila darček v podobe profesionálneho záznamu z novembrového koncertu v bratislavskom Majesticu. Spomínanú akciu, kde vystúpili aj HUMAN HUMUS a CATASTROFY, prišlo podporiť 850 fanúšikov.

Formácia SAMAEL sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku skladbe „Samael“, pochádzajúcej zo stále aktuálneho albumu „Hegemony“.

Hudobné zoskupenie AMARANTHE nahralo nový videoklip k piesni „Dream“ z aktuálnej radovky „Helix“.

Hardcoristi CANCER BATS zverejnili doteraz nevydanú skladbu „Inside Out“, ktorú podporili aj videoklipom. Pieseň bola nahratá počas nahrávacej session k aktuálnemu albumu „The Spark That Moves“.

Kapela VLTIMAS, ktorú tvoria David Vincent (ex-MORBID ANGEL), Rune „Blasphemer“ Eriksen (ex-MAYHEM, AURA NOIR) a Flo Mounier (CRYPTOPSY), zverejnila novú skladbu s názvom „Total Destroy!“ z debutovej nahrávky „Something Wicked Marches In“. Tá vyjde 29. marca u vydavateľstva Season of Mist.

Djentová formácia BORN OF OSIRIS vydáva práve dnes (11.1.) prostredníctvom Sumerian Records nový štúdiový album „The Simulation“ a nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Analogs In a Cell“.