ELUVEITIE sa prezentujú videoklipom, CHILDREN OF BODOM zverejnili novú pieseň

ELUVEITIE s novým klipom. CHILDREN OF BODOM a VLTIMAS zverejnili nové skladby. CEREMONY OF SILENCE vydajú debutový album. Nový klip majú aj SEBASTIEN.

ELUVEITIE

Folk metalisti ELUVEITIE natočili nový videoklip k piesni „Ategnatos“ pochádzajúcej z rovnomennej štúdiovky. Tá uzrie svetlo sveta 5. apríla vďaka Nuclear Blast Records. O realizáciu klipu sa postaral poľský produkčný dom Grupa 13.

Fíni CHILDREN OF BODOM vypustili do sveta nový song s názvom „This Road“. Skladba pochádza z chystanej radovky „Hexed“. Tá sa na pulty predajní dostane 8. marca vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Formácia VLTIMAS zverejnila lyric video k novej skladbe „Diabolus Est Sanguis“ z chystaného debutu „Something Wicked Marches In“, ktorý vyjde 29. marca u Season of Mist.

Domácim death/black metalistom CEREMONY OF SILENCE vyjde 5. apríla u amerického vydavateľstva Willowtip Records debutový album s názvom „Oútis“. Nižšie si možete vypočuť aj ochutnávku v podobe skladby „Ceremony of a Thousand Stars“.

SEBASTIEN vydali zbrusu nový videoklip k aktuálne vydanému štvorskladbovému EP „Behind the World“, na ktorom si s českou skupinou zaspieval Yannis Papadopoulos z BEAST IN BLACK.