Záplava videí: AT THE GATES, ROTTING CHRIST, TÝR či BRUTAL ASSAULT

Stredajšia záplava videí. Nové obrazové materiály ponúkajú AT THE GATES, ROTTING CHRIST, TÝR, BRUTAL ASSAULT, Mark Morton a NORDJEVEL.

AT THE GATES

Death metalisti AT THE GATES zverejnili nový live videoklip k pesničke „Daggers of Black Haze“ z aktuálnej dosky „To Drink from the Night Itself“.

Gréci ROTTING CHRIST vypustili do sveta nové lyric video ku piesni „The Voice of the Universe“ s hosťujúcim Ashmedim z kapely MELECHESH. Spomínaná skladba pochádza z ich čerstvej štúdiovky „The Heretics“.

Folk metalisti TÝR natočili nový obrazový materiál ku skladbe „Ragnars kvæði“ z chystanej nahrávky „Hel“. Tá uzrie svetlo sveta už v piatok 8. marca vďaka Metal Blade Records.

Produkcia festivalu Brutal Assault zverejnila video, ktoré zachytáva úryvok z vlaňajšieho vydareného koncertu PARADISE LOST na tomto festivale.

Gitarista Mark Morton (LAMB OF GOD) natočil klip k piesni „Cross Off“ s hosťujúcim Chesterom Benningtonom (LINKIN PARK). Pieseň pochádza z jeho debutu „Anesthetic“, ktorý vyšiel 1. marca u WPP Records/Spinefarm Records.

Black metalisti NORDJEVEL zverejnili novú skladbu s názvom „Amen Whores“, ktorú podporili aj videoklipom. Song nájdete na ich novom albume „Necrogenesis“. Ten oficiálne vychádza 29. marca u Osmose Productions.