VADER PRIPRAVUJÚ NOVÝ ALBUM, VYJDE KNIHA O SEPULTURE

VADER pracujú na novinke. O SEPULTURE vyjde kniha. Gitarista kapely SADIST vydá nový album. Nové albumy tiež u DIABOLICAL a VIOLENCE FROM WITHIN. Slováci FALLING MOON zverejnili svoju prvú skladbu.
Poľskí veteráni VADER pracujú na novom albume, ktorý vyjde pod názvom „Straight To Hell“, a na pulty predajní by sa mal dostať ešte tento rok.

SEPULTURA funguje už 30 rokov a vďaka tomu vyjde o tejto kapele biografia pod názvom „Relentless – The Book Of Sepultura“, ktorú píše americký spisovateľ Jason Korolenko. Vydanie je naplánované na koniec tohto roka.

Tommy Talamanca (SADIST) vydá v marci svoj prvý sólový album pod názvom „Na Zapad“. Na albume nebudú skladby, aké by ste čakali od death metalového gitaristu, ale mix psychedelického progresívneho rocku a world music.

Neogenesis“ je názov piateho štúdiového albumu kapely DIABOLICAL. Dátum vydania je naplánovaný na 19. apríla. Album bol nahratý v Necromorbus Studio (WATAIN, UNANIMATED, DESTRÖYER 666). Týchto Švédov budete môcť vidieť aj u nás a to 9.3. v Bratislave a 10.3. v Banskej Bystrici.

Francúzski deathcoristi VIOLENCE FROM WITHIN vydajú 25. februára nový album, ktorý ponesie názov „Idiocracy“. Jeho artwork nájdete nižšie.

Mladá slovenská symphonic metalová kapela FALLING MOON zo Starej Ľubovne funguje už tretí rok. Kapela nedávno zverejnila svoj prvý demo singel „Temptation“. V lete plánujú FALLING MOON vydať aj svoje prvé EP. Spomínanú skladbu nájdete pod dnešnými novinkami.