SLIPKNOT napokon vyhodili perkusionistu. Nové live klipy nahrali NERVOSA a ARCHITECTS

Chris Fehn už nie je členom SLIPKNOT. NERVOSA, REVOCATION a ARCHITECTS s novými klipmi.

Chris Fehn zo SLIPKNOT

Kapela SLIPKNOT sa oficiálne rozlúčila s perkusionistom Chrisom Fehnom. Maskovaná formácia tak urobila niekoľko dní potom, čo Fehn podal žalobu proti svojím spoluhráčom, tvrdiac, že nebol riadne vyplatený počas niekoľkých rokov turné (info o žalobe TU). „SLIPKNOT sa zameriava na prácu na šiestom albume a na nadchádzajúce koncerty po celom svete, naše najlepšie vôbec. Chris vie prečo už nie je súčasťou SLIPKNOT. Sme sklamaní, že sa rozhodol ukázať prstom a robiť si nároky, namiesto toho, aby robil čo bolo treba, aby bol súčasťou kapely. Boli by sme radšej, keby si nezobral túto cestu, ale evolúcia vo všetkých veciach je nevyhnutná súčasť života,“ uvádza kapela v oficiálnom vyhlásení.

Thrash metalová formácia NERVOSA vypustila do sveta nový live videoklip ku skladbe „Raise Your Fist“ zo stále aktuálnej dosky „Downfall of Mankind“.

Metalcoristi ARCHITECTS majú nový live videoklip piesne „Royal Beggars“ z aktuálnej štúdiovky „Holy Hell“. Klip sa natáčal 8. februára v Sporthalle v nemeckom meste Hamburg.

Američania REVOCATION sa prezentujú novým klipom k songu „Vanitas“ z ich aktuálnej radovky „The Outer Ones“.