MACHINE HEAD robia konkurz na gitaristu a bubeníka. Správy aj od DEATH ANGEL alebo JINJER

MACHINE HEAD hľadajú nového gitaristu a bubeníka. DEATH ANGEL vydajú nový album. JINJER, MISERY INDEX a WHITECHAPEL s novými klipmi. Novinky majú aj MÖTLEY CRÜE, OBSCURE SPHINX a GRAND MAGUS.

Robb Flynn z MACHINE HEAD. Zdroj: blabbermouth.net

Kapela MACHINE HEAD začala s konkurzom na post bubeníka a gitaristu, po tom, ako sa vlani na jeseň rozhodli kapelu opustiť Dave McClain a Phil Demmel. Konkurz prebieha v Sharkbite Studios v Oaklande so zvukovým inžinierom Zackom Ohrenom. Ten pracoval aj na poslednom albume skupiny nazvanom „Catharsis“. Medzi skladby, ktoré sa záujemcovia o post bubeníka a gitaristu majú naučiť patria „Locust“, „Old“, „Imperium“, „From this Day“, „Halo“, „Aesthetics of Hate“ a „This Is the End“.

Thrash metalisti DEATH ANGEL oznámili, že 31. mája im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „Humanicide“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe titulnej piesne.

Formácia JINJER nahrala videoklip ku skladbe „Teacher, Teacher!“ pochádzajúcej z aktuálneho EP „Micro“.

Death/grinderi MISERY INDEX natočili nový videoklip k songu „Naysayer“ z ich čerstvej štúdiovky „Rituals of Power“.

Deathcoristi WHITECHAPEL sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Hickory Creek“ z chystanej dosky „The Valley“. Tá im vyjde 29. marca u Metal Blade Records.

Vypočujte si dve nové skladby „Ride with the Devil“ a „Crash and Burn“ od MÖTLEY CRÜE. Spomínané piesne sú súčasťou soundtracku k ich biografickému filmu „The Dirt“. Ten je od piatku dostupný na streamovacej službe Netflix.

V Poľsku vznikol krátkometrážny film „Ondine“ od Tomasza Śliwińskeho a Magdy Hueckel, ktorý je voľne inšpirovaný imidžom poľskej post metalovej kapely OBSCURE SPHINX. V spomínanom filme je použitá aj ich hudba. „Je to silné, temné a emocionálne, rovnako ako naše umenie. Sme veľmi hrdí, že sme súčasťou tohto projektu a nadšení, že ho čoskoro uvidí celý svet,“ uviedla kapela na svojom facebookovom profile.

Švédi GRAND MAGUS vypustili do sveta novú pieseň s názvom „Brother of the Storm“ z chystaného albumu „Wolf God“. Novinka uzrie svetlo sveta 19. apríla vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.