Novinky na úvod týždňa od kapiel LAMB OF GOD, EXHUMED, HALESTORM či HEIDEVOLK

LAMB OF GOD opäť vydajú album „Ashes of the Wake“. EXHUMED nahrávajú nový album. HALESTORM, HEIDEVOLK a SWORN ENEMY s novými klipmi Novinky aj od VULTURE a EXUMER.

LAMB OF GOD. Zdroj: Loudwire

Američania LAMB OF GOD opäť vydajú 3. mája album „Ashes of the Wake“ pri príležitosti 15 rokov od jeho vydania. „Ashes of the Wake – 15th Anniversary Edition“ vyjde ako 2-LP a bude aj obsahovať B-stranu „Another Nail for Your Coffin“ či doteraz nevydané demáče.

Gore metalisti EXHUMED nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album. O produkciu sa postará kapela spolu s Alejandrom Corredorom (NAUSEA). Mix a mastering dostane na starosti Joel Grind (TOXIC HOLOCAUST). Novinka by mala vyjsť ešte v tomto roku.

Kapela HALESTORM sa prezentuje novým videoklipom ku piesni „Vicious“ z rovnomennej štúdiovky, ktorá vyšla v júli minulého roka.

Folk metalisti HEIDEVOLK zverejnili nový animovaný klip ku skladbe „A Wolf in My Heart“ z aktuálneho albumu „Vuur van Verzet“.

Hardcoristi SWORN ENEMY natočili nový videoklip k songu „Coming Undone“ z chystanej dosky „Gamechanger“. Tá oficiálne vychádza 5. apríla u vydavateľstva M-Theory Audio.

Speed/thrash metalová formácia VULTURE, ktorú odporúča aj Fenriz z kapely DARKTHRONE, vydá 7. júna u Metal Blade Records nový štúdiový album „Ghastly Waves & Battered Graves“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „Beyond the Blade“.

Thrash metalisti EXUMER zverejnili skladbu „King´s End“, ktorú nájdete na novom albume „Hostile Defiance“. Nahrávka uzrie svetlo sveta 5. apríla vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.