DAVE LOMBARDO DOČASNE OPÚŠŤA SLAYER

SLAYER (dočasne) opúšťa bubeník Dave Lombardo. Power metalisti GAMMA RAY a MASTERPLAN dokončujú nahrávky. SUICIDAL TENDENCIES a REVAMP pilne pracujú na novinkách. SKID ROW podpísali zmluvu. THE FACELESS majú nový klip.
Legendárni SLAYER majú namiesto nahrávania novej dosky úplne iné problémy. Bubeník Dave Lombardo upozornil na neférové finančné prakticky medzi manažmentom a kapelou. Výsledkom je jeho odstavenie, a to minimálne na turné po Austrálií. Snáď to všetko nakoniec dobre dopadne… Náhradníkom Lombarda na koncertoch v Austrálli je podľa tamojších promotérov Jon Dette, ktorý už v SLAYER zaskakoval v roku 1996.

U nás dobre známi GAMMA RAY konečne prezradili detaily nového albumu. Ten budeme v obchodoch hľadať pod názvom „Empire Of The Undead“. Tomu bude predchádzať nové EP „Master Of Confusion“, na ktorom sa nachádzajú dve ochutnávky zo spomínanej rozrobenej novinky. Podľa všetkého môžeme očakávať klasickú porciu rýchlosti, energie, ale i niekoľko drobných experimentov. Nechajme sa teda prekvapiť.

MASTERPLAN pomaličky dokončujú očakávanú nahrávku, ktorá dostala meno „Novum Initium“ a svetlo sveta uzrie 26. apríla tohto roku. To všetko cez AFM Records. Dodajme, že novú zostavu kapely tvoria ostrieľaní borci ako Rick Altzi, Martin Škaroupka či Jari Kainulainen. Fotografiu novej zostavy nájdete nižšie.

Kto by nepoznal nesmrteľnú mašinu SUICIDAL TENDENCIES zo slnečnej Kalifornie? Kapela sa rozhodla, že ukončí obdobie suchôt a konečne vydá nový album. Máme sa vraj tešiť i na nové masívne turné, nové internetové stránky, ale hlavne info ohľadom spomínanej dosky.

Čoraz obletovanejšia a populárnejšia Floor Jansen (AFTER FOREVER) dokončila nahrávanie vokálov na novú dosku jej projektu REVAMP. Nové cd vyjde ešte tohto roku, žiaľ pomerne hojne preberaná otázka jej ďalšieho pôsobenia v NIGHTWISH je ešte stále nezodpovedaná.

Veteráni SKID ROW podpísali zmluvu s Megaforce Records, ktorí zastrešia vydanie ich najnovšieho EP „United World Rebellion – Chapter One“. To vychádza už 16. apríla a jedná sa prvú nahrávku kapely od roku 2006.

Novým videoklipom „Deconsecrate“ sa môžu pochváliť americkí THE FACELESS, ktorý môžete vidieť hneď dole. Skladba pochádza zo stále aktuálneho albumu „Autotheism“ z roku 2012.