Nový album SABATON vyjde v júli, témou bude prvá svetová vojna. ROTTING CHRIST nahrali animovaný klip

SABATON vydajú nový album. . ROTTING CHRIST, TERROR, ALL THAT REMAINS a INTERNAL BLEEDING s novými klipmi. DEVILDRIVER dokončili nahrávanie nového albumu. MEMORIAM prezradili názov novej štúdiovkyAFTER THE BURIAL zverejnili novú skladbu. 1914 vydajú nový album.

SABATON

Švédska formácia SABATON oznámila, že 19. júla im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový album s názvom „The Great War“. Album bude koncepčným a pokryje príbehy z prvej svetovej vojny. „Je to náš najväčší album, na akom sme zatiaľ pracovali. Je tu tak veľa hĺbky a príbehu okolo piesní, ktoré sme predtým nikdy nemali. Očakávajte veľa prekvapení, pretože sme vyskúšali nové veci a tiež sme sa vrátili v čase do konceptu, o ktorom vieme, že ho veľa z vás miluje,“ uvádza v tlačovej správe basgitarista Pär Sundström.

Grécki death/black metalisti ROTTING CHRIST sa hlásia o pozornosť s novým animovaným klipom ku skladbe „In the Name of God“. Spomínanú skladbu nájdete na ich ešte stále čerstvom albume „The Heretics“.

Deatheri MEMORIAM dokončili nahrávanie nového albumu a zároveň prezradili, že novinka dostala názov „Requiem for Mankind“. Na 22. júna oznámili release show v londýnskom klube The Underworld, takže v tomto období očakávajte oficiálne vydanie.

Kapela DEVILDRIVER dokončila nahrávanie nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý produkoval Steve Evetts. Novinka by mala vyjsť ešte v tomto roku u Napalm Records.

Hardcorová úderka TERROR vypustila do sveta nový obrazový materiál ku skladbe „Mental Demolition“ pochádzajúcej z aktuálneho albumu „Total Retaliation“.

Američania ALL THAT REMAINS natočili nový videoklip k piesni „Everything´s Wrong“ z aktuálnej štúdiovky „Victim of the New Disease“.

Brutal death metalisti INTERNAL BLEEDING sa prezentujú novým klipom k songu „Corrupting Influence“ z rovnomennej dosky, ktorú vydali v októbri minulého roka.

Metalcorová formácia AFTER THE BURIAL ponúka k vypočutiu novú skladbu „Exit, Exist“ z chystanej štúdiovky „Evergreen“. Tá uzrie svetlo sveta 19. apríla vďaka vydavateľstvu Sumerian Records.

Black metalisti 1914 oznámili, že 31. mája im u vydavateľstva Napalm Records vyjde nový album s názvom „The Blind Leading the Blind“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Arrival. The Meuse Argonne“. Ešte dodáme, že kapelu 1914 budete môcť vidieť na tohtoročnom festivale Gothoom.