RAMMSTEIN odhalili artwork novinky a zverejnili úryvky nových songov. Novinky aj od SABATON či AMON AMARTH

RAMMSTEIN zverejnili artwork a tracklist nového albumu. SABATON s novým singlom. AMON AMARTH, ACCEPT, DARKTHRONE a MEMORIAM zverejnili nové skladby. GAAHLS WYRD a DOOMAS natočili nové videoklipy. DEBUSTROL s novým CD boxom a klipom.

RAMMSTEIN

Nemecká formácia RAMMSTEIN odhalila jednoduchý artwork k ich dlho očakávanému albumu „Rammstein“, ktorý vyjde 17. mája prostredníctvom Universal Music Enterprises/Spinefarm Records a zároveň odhalili aj jedenásť skladbový tracklist s krátkymi ukážkami.

RAMMSTEIN – Rammstein

Švédi SABATON vypustili do sveta videoklip k novému singlu „Bismarck“. O produkciu videoklipu sa postaral herný vývojár Wargaming, ktorý stojí za hrami ako World of Tanks či World of Warships. „Osud lode Bismarck je fascinujúcim príbehom, o ktorom sme chceli písať už dlhý čas, ale nehodilo sa to do žiadneho albumu. Preto sme sa rozhodli, že to spravíme ako singel a ako darček pre vás, za to, že ste fantastickými fanúšikmi posledných 20 rokov,“ uvádza kapela na svojej oficiálnej stránke.

Vikingovia AMON AMARTH natočili obrazový materiál ku novej piesni s názvom „Crack the Sky“ z ich chystanej štúdiovky „Berserker“, ktorá vyjde 3. mája u Metal Blade Records.

Veteráni ACCEPT vydali nový sedempalcový singel „Life´s a Bitch“ s rovnomennou skladbou, pričom B-strana obsahuje live verziu skladby „Restless and Wild“ z festivalu Wacken. „Milujeme názov toho singlu. Kto nesúhlasí s tým, že život je ku*va? Je to univerzálne, aj keď príbehy sú odlišné. Každý vie čo to znamená,“ uvádza v tlačovej správe gitarista Wolf Hoffmann.

Vypočujte si zbrusu nový song „The Hardship of the Scots“ od nórskych DARKTHRONE. Pieseň nájdete na ich novom albume „Old Star“, ktorý uzrie svetlo sveta 31. mája vďaka vydavateľstvu Peaceville Records.

Deatheri MEMORIAM zverejnili lyric video k novej skladbe „Shell Shock“ z chystanej dosky „Requiem for Mankind“. Novinka vyjde 21. júna prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Kapela GAAHLS WYRD má na svojom konte nový klip k songu „Carving the Voices“. Skladba pochádza z chystaného albumu „GastiR – Ghosts Invited“, ktorého vydanie je naplánované na 31. mája u vydavateľstva Season of Mist.

Domáca formácia DOOMAS zverejnila nový a vydarený videoklip k titulnej piesni z nedávno vydaného EP „Portal“. O realizáciu klipu sa postaral Marek „Frodys“ Pytlík.

Českí thrash metalisti DEBUSTROL zverejnili nový CD box s názvom „Příchod Antikrista“, ktorý obsahuje ich prvé štyri albumy v remastrovaných verziách. Ide o albumy „Neuropatolog“, „Svět to zatočí s tebou“, „Chytrá past“ a „Vyhlazení“. Okrem toho kapela zverejnila nový klip ku skladbe „Velký hřbitov“.