Rázni metalisti z EKTOMORF znovu na východe našej republiky

Po necelých štyroch rokoch sa opäť vracia maďarská brúska EKTOMORF do košického klubu Colloseum, aby sa verným fanúšikom revanšovala za nie tak celkom vydarené vystúpenie z decembra 2015.

EKTOMORF (Hun) – thrash/groove metal
APEY AND THE PEA (Hun) – stoner/doom metal
SOULLINE (Sui) – melodic death metal
THE PHOBOS ENSEMBLE (Aut) – death/groove metal

Utorok 30.4.2019, Košice – Collosseum Club Košice
Štart: 18:00, vstupné: od 12 eur

EKTOMORF na čele s charizmatickým frontmanom Zoltánom Farkasom vtedy síce išla naživo sťa motorová píla, avšak kvôli technickej chyba na vozidle mala tak obrovské meškanie, že muselo dôjsť k ráznemu skráteniu ich setu.

Situácia o pár dní snáď naberie mierne odlišný smer a EKTOMORF v našich končinách predvedú plnohodnotnú šou v rámci turné „The Legion of Fury Tour 2019“ k svojmu stále aktuálnemu a kritikou veľmi ceneného albumu „The Fury“.

Mix energického thrash metalu a chytľavého groovu určite rozohní do červena celé osadenstvo Collossea a my si môžeme s chuťou divoko „zašantiť“ pri hitovkách ako „The Prophet of Doom“, „Holocaust“, „Outcast“, „Evil by Nature“ či „Black Flag“. Oslava okrúhleho 25. výročia bohatej kariéry, teda nemôže byť veľkolepejšia!

Sfúknuť všetky sviečky príde pomôcť hneď trojica spriaznených formácií v úlohe potrebného supportu. O našu/vašu pozornosť sa besno pobijú švajčiarski melodici SOULLINE, smrtiči THE PHOBOS ENSEMBLE z Rakúska či naši ďalší južní susedia, stooner/doom metalové trio APEY AND THE PEA.

Vstupenky si môžete rezervovať priamo v klube za fantastickú cenu 12 eur alebo zakúpiť pred koncertom priamo na vstupe do klubu.

FB Event

Plagát ku koncertu