Premiéra nového klipu RAMMSTEIN. Čerstvé správy hlásia aj TESTAMENT, DESTRUCTION a ďalší

RAMMSTEIN zverejnili nový klip. TOXIC HOLOCAUST hlásia zmenu vydavateľstva a dokončenie nového albumu. DESTRUCTION vydajú nový album. TESTAMENT sa chystajú do štúdia. Novinky aj do BLACK LABEL SOCIETY, DIAMOND HEAD, BILLYBIO a RINGWORM.

RAMMSTEIN

Kapela RAMMSTEIN vypustila do sveta videoklip k novému singlu „Radio“. Skladba pochádza z ich dlho očakávaného albumu „Rammstein“, ktorý vyjde 17. mája prostredníctvom Universal Music Enterprises/Spinefarm Records.

Thrasheri TESTAMENT začnú onedlho nahrávať nástupcu ich zatiaľ poslednej štúdiovky „Brotherhood of the Snake“ z roku 2016. „V posledných dňoch sme s Alexom Skolnickom pracovali na ultra ťažkých riffoch a nejakých prekvapivých akustických veciach. Sme takmer pripravení nahrávať,“ napísal na svojom Instagrame gitarista Eric Peterson.

Nemeckí thrash metalisti DESTRUCTION oznámili, že 9. augusta im u vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album s názvom „Born to Perish“. „Toto je pre nás veľmi dôležitý album. V novej zostave je určitá pozitívna sila a je to ozaj skvelé. Ktokoľvek nás v poslednej dobe videl naživo, možno pochopí, čo tým mám na mysli a je to dôležitý vplyv na tejto nahrávke. Je to rýchly a zúrivý album, má šialené gitary a silný groove. Určite obsahuje niektoré z najlepších skladieb, aké sme za dlhú dobu napísali,“ vyjadril sa v tlačovej správe frontman Schmier. Nižšie nájdete video, ktoré vám ponúkne zábery zo štúdia.

Kapela BLACK LABEL SOCIETY natočila bizarný videoklip k piesni „Bored to Tears“. Skladba pochádza z chystanej reedície debutovej nahrávky z roku 1999 pod názvom „Sonic Brew – 20th Anniversary Blend 5.99 – 5.19“. Album vyjde 17. mája prostredníctvom eOne Music.

Formácia TOXIC HOLOCAUST prešla od Relapse Records ku vydavateľstvu Entertainment One a dokončila nový album. „Som hrdý, že môžem oznámiť, že je nielen dokončený nový album, ale aj to, že som sa pripojil k zoznamu v Entertainment One a som v dobrej spoločnosti,“ uvádza v tlačovej správe frontman Joel Grind. Zatiaľ bezmenná novinka vyjde tento rok. Ďalšie informácie budú oznámené čoskoro.

S novým obrazovým materiálom sa o slovo hlásia aj veteráni DIAMOND HEAD. Klip je k piesni „Death by Design“ a nájdete ju na novom albume „The Coffin Train“. Ten oficiálne vychádza 24. mája u Silver Lining Music.

Sólový projekt Billyho Graziadeia (BIOHAZARD) s názvom BILLYBIO sa prezentuje novým klipom k songu „Rise and Slay“ z aktuálnej debutovej dosky „Feed the Fire“. Okrem toho Billy avizuje na 10. mája vydanie nového EP „Freedom´s Never Free“, na ktorom bude aj cover „Get Up, Stand Up“ (vypočuť si ho môžete TU) od kapely Boba Marleyho THE WAILERS.

Američania RINGWORM zverejnili novú skladbu „Dead to Me“ z chystaného albumu „Death Becomes My Voice“. Novinka vychádza 3. mája prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.