V septembri vystúpi na Slovensku hviezdna kapela EVANESCENCE!

Gothic rock. Gothic metal. Alebo aj symfonický metal… Je úplne jedno ako ich nazvete. Prichádza správa roka. EVANESCENCE Evanescence konečne vystúpia na Slovensku.

EVANESCENCE (Usa)
plus hostia

Sobota 7.9.2019, Trnava – City Aréna
Štart: 18:00, vstupné: od 40 €

EVANESCENCE

Američania EVANESCENCE sú hviezdami, ktorých hity poznajú fanúšikovia na celom svete. A nadišiel čas, aby tieto skladby a aj ďalšie rockové chuťovky prišla táto kapela predstaviť aj na Slovensko. Po dlhšej prestávke na európskom kontinente sa EVANESCENCE vyberajú na nie veľmi intenzívne turné a
jednou z mála zastávok v Európe sa stalo aj Slovensko.

Popularita hudobných telies sa v dnešnej dobe meria viacerými merítkami. Počtom sledovateľov na sociálnych sieťach, účasťou fanúšikov na turné, videniami ich klipov na Youtube a podobne. Ale ak vaše najväčšie dva megahity atakujú hranicu jednu miliardu dvesto miliónov (1 200 000 000) zhliadnutí, nemôžete poprieť že toto je naozaj megahviezda a tieto skladby sú megahity.

EVANESCENCE majú na konte 3 štúdiové albumy, jeden live album a nahrávku „Synthesis“ z roku 2017, ktráý obsahuje najznámejšie skladby kapely v prevedení so symfonickým orchestrom a aj v novom, odlišnom kabáte od pôvodných verzií.

EVANESCENCE

Skupina priebežne pracuje aj na novom albume, absolvuje turné „Synthesis“ v roku 2018 po USA a v roku 2019 odohrá niekoľko amerických vystúpení, najmä na festivaloch, po ktorých sa v septembri objaví nakrátko aj v Európe. Tieto koncerty však budú klasické, rockové alebo metalové, s tou najväčšou energiou, akú takýto koncert môže vyrobiť.

Najznámejšie skladby budeme mať možnosť počuť na Slovensku naživo exkluzívne prvýkrát a to v plnohodnotnom, takmer dve hodiny trvajúcom programe ! Samozrejme, že v tento deň nezahrajú EVANESCENCE v Trnave sami, ale so špeciálnym hosťom. Každopádne, na udalosť roka sa treba náležite pripraviť a najmä si zapamätať dátum 7.september. Jedna z posledných letných sobôt bude na Slovensku v znamení svetovej megastar.

Štadión bude pre toto podujatie konfigurovaný na šírku, teda pódium bude postavené na šírku plochy, tak ako to tam bolo na predošlých koncertoch. To znižuje kapacitu miesta konania o pätinu až štvrtinu. Takže, netreba váhať s kúpou vstupeniek. Tie budú v polčase predaja a v ¾ predaja navýšené o 5 eur a následne ďalších 5 eur.

Predpredaj na EVANESCENCE a ich špeciálnych hostí začína na sume 40 €, zakúpiť si ich budete môcť od piatku 3. mája od 10:00 hod. v sieťach Maxiticket a Predpredaj.

Koncert prináša a usporadúva agentúra Profi Event.

Plagát ku koncertu

Tlačová správa