Na jeseň očakávajte nový album OPETH. Ďalší odchod z ROTTING CHRIST

OPETH vydajú nový album. ROTTING CHRIST opustil basgitarista. HATE zverejnili novú skladbu. DIAMOND HEAD, BORN OF OSIRIS a FIT FOR A KING s novými klipmi. Novinky hlásia aj EQUILIBRIUM, BEHEADED a SUICIDAL ANGEL.

OPETH

Švédski prog rockeri OPETH oznámili, že na jeseň tohto roka im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment vyjde nový album nazvaný „In Cauda Venenum“. Novinka, ktorej artwork nájdete nižšie bude obsahovať 10 skladieb.

OPETH – In Cauda Venenum

Gréci ROTTING CHRIST oznámili, že ich rady opustil basgitarista Vagelis Karzis. Kapela mu poďakovala za jeho šesťročné profesionálne pôsobenie a uviedla, že rozlúčka prebehla v priateľskom duchu. Toto oznámenie prišlo iba tri mesiace po tom, ako z kapely odišiel gitarista George Emmanuel. Aktuálne sú v zostave len bratia Sakis a Themis Tolisovci, pričom treba povedať, že od albumu „Katá ton Daímona Eautoú“ vznikali nahrávky čisto už len pod ich vedením.

Thrash metalistom SUICIDAL ANGELS vyjde 9. augusta u NoiseArt Records nový album s názvom „Years of Aggression“. Novinka ponúkne 9 skladieb.

Veteráni DIAMOND HEAD majú na svojom konte nový videoklip k piesni „The Coffin Train“ z rovnomennej štúdiovky, ktorá vychádza práve dnes (24.5.) u Silver Lining Music.

Metalcoristi BORN OF OSIRIS sa prezentujú novým live videoklipom ku skladbe „Under the Gun“ zo stále aktuálnej radovky „The Simulation“.

Ďalší modernisti FIT FOR A KING sa taktiež hlásia o slovo s novým obrazovým materiálom a to k songu „When Everything Means Nothing“ z albumu „Dark Skies“ vydaného v septembri minulého roka.

Folk metalistom EQUILIBRIUM vyjde 16. augusta u Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Renegades“.

Deatheri BEHEADED vydajú 14. júna prostredníctvom Agonia Records novú nahrávku „Only Death Can Save You“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe songu „The Charlatan´s Enunciation“.

Death/black metalisti HATE vypustili do sveta novú skladbu s názvom „Seventh Manvantara“ z chystanej dosky „Auric Gates of Veles“. Tá uzrie svetlo sveta 14. júna vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.