GOOD CHARLOTTE prvýkrát na Slovensku, privezú najväčšie hity

Jedna z najslávnejších punk-rockových kapiel novej vlny – GOOD CHARLOTTE zahrá v auguste prvýkrát na Slovensku!

GOOD CHARLOTTE (Usa) – punk rock

Utorok 13.8.2019, Bratislava – Refinery Gallery
Štart: 19:00, vstupné: od 34 € (Listocheck)

GOOD CHARLOTTE

Celebritné dvojičky Benji a Joel Madden predstavia s kapelou v pôvodnej zostave program zložený výlučne z najväčších hitov skupiny z celej kariéry. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako “The River”, “Lifestyl of Rich and Famous”, “The Anthem”, “I don’t Wanna be in Love”, “Keep Your Hands of My Girl” a mnohé ďalšie.

Vstupenky na koncert, ktorý sa bude konať v bratislavskej Refinery Gallery, sa začali predávať v piatok 24. mája od 34 eur exkluzívne cez Lístocheck.sk Organizátori upozorňujú návštevníkov, že len vstupenky zakúpené cez listocheck.sk a s uvedeným skutočným menom držiteľa sú platné.

Kapela GOOD CHARLOTTE vznikla v roku 1996 v americkom mestečku Waldorf. Zakladateľmi sú bratia – dvojičky Benji a Joel Maddenoví – ktorí ako frontmani pôsobia v skupine dodnes. GOOD CHARLOTTE sa po niekoľkoročnej prestávke vrátili na hudobnú scénu veľkým comebackom v roku 2016 v pôvodnej zostave a odvtedy valcujú nielen všetky svetové festivaly, ale hrávajú koncerty v najväčších kluboch po celom svete. Na konte majú 7 radových albumov aj výberovku najväčších hitov. A práve najväčšie hity a prierez celou doterajšou kariérou zahrajú aj počas svojej slovenskej premiéry.

FB Event

Banner ku koncertu

Tlačová správa