Novinky na úvod týždňa: FLESHGOD APOCALYPSE, POSSESSED či ARMORED SAINT

FLESHGOD APOCALYPSE, POSSESSED, EXUMER, BILLYBIO a PURNAMA s novými klipmi. ARMORED SAINT pracujú na novom materiáli.

FLESHGOD APOCALYPSE

Talianska formácia FLESHGOD APOCALYPSE sa prezentuje novým obrazovým materiálom k piesni „Worship and Forget“, ktorá vyšla na pred pár dňami vydanej nahrávke „Veleno“. Nezabudnime, že sa na týchto Talianov môžeme tešiť na júlovom Gothoome.

Death metaloví veteráni POSSESSED natočili nový videoklip ku skladbe „Graven“ z ich čerstvej radovky „Revelations of Oblivion“. Ešte dodáme, že v klipe si zahral hollywoodsky herec Peter Stormare (Fargo, Big Lebowski).

Thrasheri EXUMER majú na svojom konte nový klip ku skladbe „King´s End“. Spomínanú pieseň nájdete na ich aktuálnom albume „Hostile Defiance“.

Kapela ARMORED SAINT prezradila na svojom Instagrame, že pracuje na nástupcovi ich zatiaľ poslednej štúdiovky „Win Hands Down“ z roku 2015.

Sólový projekt Billyho Graziadeia BILLYBIO sa hlási o slovo s novým videoklipom k songu „Enemy“ pochádzajúceho z debutovej dosky „Feed the Fire“ vydanej v novembri minulého roka.

Skupina PURNAMA všem příznivcům black death metalu dává na vědomí, že zveřejnila svůj nový oficiální live videoklip „War for Home“, který byl natočen v rámci Within Destruction Tour 2019 v Brně. O zachycení atmosféry plné ohňů a bojovné energie se postaral mistr Frodys (Audiovisual Weird Arts). PURNAMA vždy do svých koncertů jde naplno a snaží se své věrné válečníky vést k vzájemnému propojení metalových srdcí, souznících v jedné velké společné bitvě. Tento rok má skupima před sebou festivaly jako je Czech Death Fest nebo Gothoom a druhou polovinu Within Destruction Tour, které jedou společne s NAHUM a Innersphere. – Tlačová správa