RAMMSTEIN klipom opäť provokujú, kto je vlastne cudzinec? Novinky hlásia aj BATUSHKA a LIMETALL

RAMMSTEIN zverejnili nový klip. Drabikowského BATUSHKA sa hlási s novým albumom, čerstvý album prináša aj česká skupina LIMETALL. FURIA nahrali klip.

RAMMSTEIN

Kapela RAMMSTEIN vypustila do sveta nový videoklip k tretiemu singlu „Ausländer“ pochádzajúceho z čerstvej štúdiovky „Rammstein“. Obrazový materiál režíroval Jörn Heitmann. Kapela okolo Tilla Lindemanna sa opäť prezentuje „svojským“ klipom a opäť provokuje.

Drabikowského verzia BATUSHKA sa hlási s novým albumom „Панихида“. Novinku si môžete v celej dĺžke vypočuť na bandcampovom profile TU.

Česká skupina LIMETALL prichádza s albumovou novinkou „Znamení“. Aktuálnou nahrávkou sa kapela rozhodla odpútať od minulosti spojenej s CITRON. Vďaka novým skladbám dokáže zostaviť koncertný playlist bez toho, aby museli siahať do repertoáru svojho predchodcu. Mimochodom, skupina LIMETALL je špeciálnym hosťom na turné KABÁT. LIMETALL vznikli v roku 2015, po tom ako spevák Fany Michalík, gitaristi Bartoň a Šperl a basák Vlasák odišli od CITRON.

Belgická kapela FURIA nahrala svoj prvý videoklip ku piesni „Digging My Grave“. Belgičania v súčasnosti pracujú na debutovom albume, ktorý plánujú vydať do konca roka.