NOVINKY Z TÁBOROV BLACK SABBATH, DEEP PURPLE ALEBO SKID ROW

BLACK SABBATH oznámili európske turné, ktoré zahrnie aj Prahu. DEEP PURPLE vydajú nový album. SKID ROW zas nové EP.  MALIGNANT TUMOUR zverejnili nový klip, ktorý je ochutnávkou pred vydaním nového albumu.
BLACK SABBATH prichystali na podporu ich novinky „13“ aj európske turné. Najbližšie k našim hraniciam budú 7. decembra, kedy vystúpia v pražskej O2 Aréne.

Ďalšie legendy, tentokrát DEEP PURPLE, vydajú 29. apríla prostredníctvom earMUSIC svoj devätnásty štúdiový album „Now What?!“. Na novinke sa bude nachádzať 11 skladieb. Album v limitovanom množstve bude obsahovať bonusovú skladbu a DVD s rozhovormi a ďalším audio materiálom. K dispozícii bude aj ako digipack alebo 2 LP, kde taktiež nájdete aj bonusovú skladbu. Artwork nájdete pod novinkami.

Američania SKID ROW vydajú nové EP nazvané „United World Rebellion – Chapter One“, ktoré uzrie svetlo sveta 16. apríla a bude obsahovať 5 skladieb. Artwork nájdete pod novinkami.

Česká úderka MALIGNANT TUMOUR vydá 26. apríla svoj piaty štúdiový album pod názvom „Overdose&Overdrive“. Ako ochutnávku nám ponúkajú nový videoklip k titulnej skladbe, ktorý nájdete nižšie.