BORKNAGAR sú hrdí na chystaný album, vyjde v septembri. Novinky aj od JINJER či DEVOURMENT

BORKNAGAR, DEVOURMENT a VISCERAL DISGORGE vydajú nové albumy. JINJER dokončili nahrávanie nového albumu. SEBASTIEN majú nové video.

BORKNAGAR

Nórska formácia BORKNAGAR oznámila, že 27. septembra im prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records vyjde nový album s názvom „True North“. O mix a mastering sa postaral Jens Bogren v jeho Fascination Street Studios. „Strávili sme takmer dva roky písaním, nahrávaním a produkciou „True North“ a sme nesmierne hrdí na to, čo sme tentokrát dosiahli. V mene celej kapely môžem povedať, že sme posunuli hranice nášho hudobného prieskumu, kým naše hudobné korene rástli ešte hlbšie do severnej zeme. Toto je najrozmanitejší, najsilnejší a najveľkolepejší album BORKNAGAR. Niet pochýb,“ uvádza v tlačovej správe zakladajúci člen a gitarista Øystein G. Brun.

BORKNAGAR – True North

Ukrajinská kapela JINJER dokončila nahrávanie nového albumu. Zatiaľ nepomenovaná štúdiovka by mala vyjsť na jeseň tohto roka.

Brutal death metalistom DEVOURMENT vyjde 16. augusta u Relapse Records nový album s názvom „Obscene Majesty“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe songu „Cognitive Sedation Butchery“.

Už jste si poslechli novou hitovku „Fight For Love“ z EP „Behind The World“ od SEBASTIEN? Tahle energická pecka, na které uslyšíte i talentovaného Yannise Papadopouluse z úspěšné power metalové kapely BEAST IN BLACK, teď dostala nový kabát v podobě lyric videa! Tak si Yannisův vokální souboj s Georgem Rainem (SEBASTIEN, CITRON, KREYSON) nenechte ujít! – Tlačová správa

Aj ďalší brutalisti VISCERAL DISGORGE sa hlásia o slovo s novou doskou. Novinka „Slithering Evisceration“ uzrie svetlo sveta 13. septembra vďaka vydavateľstvu Agonia Records. Ako ukážka z neho poslúži skladba „Architects of Warping Flesh“.