EPICA začala pracovať na ďalšom albume. Novinky hlásia aj CARNIFEX, TURILLI/LIONE RHAPSODY a ďalší

EPICA už pracuje na nových skladbách. TURILLI/LIONE RHAPSODY, MISERY INDEX, CARNIFEX, a THY ART IS MURDER s novými klipmi. Phil Campbell vydá sólový album, albumovú novinku chystajú aj melodici PORTA INFERI.

EPICA

Holandská formácia EPICA už začala písať nový materiál pre nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „The Holographic Principle“ z roku 2016. Nový album by mal vyjsť ale až koncom budúceho roka.

Deathcoristi CARNIFEX majú na svojom konte nový klip k songu „World War X“ z rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde 2. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Formácia TURILLI/LIONE RHAPSODY natočila nový videoklip k piesni „Zero Gravity“ z nedávno vydanej debutovej dosky „Zero Gravity (Rebirth and Evolution)“.

Death metalisti MISERY INDEX taktiež zverejnili nový videoklip ku skladbe „Hammering the Nails“ z aktuálnej nahrávky „Rituals of Power“.

Žánrovo príbuzní THY ART IS MURDER sa prezentujú taktiež novým obrazovým materiálom a to ku skladbe „Make America Hate Again“. Nájdete ju na ich chystanom albume „Human Target“. Ten vychádza 26. júla u Nuclear Blast Records.

Gitarista Phil Campbell (MOTÖRHEAD) vydá ešte v tomto roku u Nuclear Blast Records debutový sólo album s názvom „Old Lions Still Roar“. Na albume mal viacero hostí ako Rob Halford (JUDAS PRIEST), Dee Snider (TWISTED SISTER), Alice Cooper a ďalších.

Česká skupina PORTA INFERI vydá tretí štúdiový album „Alive“, ktorý sa na pulty predajní dostane 26. júla.