BAD RELIGION VYSTÚPIA V AUGUSTE PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKU

BAD RELIGION (Usa)

Utorok 13.8.2013, Bratislava – Majestic

Legenda punk rocku, americká skupina BAD RELIGION sa chystá na svoju slovenskú premiéru! V klube MMC vystúpi v utorok 13. augusta 2013. Hoci je kapela na scéne už magických 33 rokov, v Bratislave zahrá vôbec po prvýkrát. Vstupenky po 28 eur sa už predávajú v sieti Ticketportal.

Skupina Bad Religion je už dnes žijúcou legendou svetovej punkovej scény. Formácia združená okolo Grega Graffina má na svojom konte dovedna štrnásť štúdiových albumov a ich predajnosť sa zvyšuje z roka na rok. Medzi najväčšie hity kapely z Los Angeles patria skladby Punk Rock Song, Los Angeles Is Burning, 21st Century Digital Boy alebo Sorrow.




Octopus promotion organizovala na Slovensku tento rok koncerty skupín Korpiklaani, Metsatöll, Sabaton, Eluvetie, Stratovarius, Amaranthe, Pain of Salvation či Anneke van Giersbergen. Koncom mája sa v znamení chobotničky ponesie večer s dánskou legendou menom King Diamond, ktorý vystúpi v bratislavskom NTC. Na jeseň 2013 plánuje Octopus promotion okrem Children of Bodom aj koncert americkej legendy Kamelot, ktorá vystúpi 22. novembra v bratislavskom MMC.

Vstupenky v predpredaji TU!



Tlačová správa