GRINDLOCAUST V LUČENCI! ŤAHÁKOM CAPTAIN CLEANOFF Z AUSTRÁLIE

BLACKBULB PROD. vám s radosťou prináša:

GRINDLOCAUST

CAPTAIN CLEANOFF – grindcore (AUS)
CHIENS – grindocre (FRA)
ATTACK OF RAGE – grindocre (SK)

Nedeľa 16. júna, Lučenec – Slimák Pub

Štart: 19:00, Vstupné: 3 eurá!

CAPTAIN CLEANOFF
grindcore – Austrália
Až z ďalekej Austrálie si CAPTAIN CLEANOFF opäť našli cestu na druhý kraj sveta. Patria k tomu najlepšiemu, čo sa u protinožcov produkuje. Po masívnom turné po Európe na podporu albumu „Symphonies Of Slackness“ vydanom u Obscene Prod. sa po štyroch rokoch vracajú. Vyzbrojení novými nahrávkami sa tento hurikán preženie kontinentom a tentokrát prevráti hore nohami aj nás. Devastačný grindcore!

CHIENS
grindcore – Francúzsko
CHIENS v preklade znamená psy. Francúzka štvorka si už výstižnejšie meno ani nemohla dať. Grindcore zúrivých psov odtrhnutých z reťaze! Mladšia svorka, ale mimoriadne aktívna. Na konte už debut LP a skvelý 7" split s THE AFTERNOON GENTLEMAN. A na tour predstavia veci z novej 10" LP a zo 7" splitka s LYCANTHROPHY. Hudba, ktorý ťa dotrhá ako noviny!

ATTACK OF RAGE
grindcore – Bánovce nad Bebravou
Slovenská kapela, ktorú netreba veľa predstavovať. Odohratých veľa rokov, za sebou dva albumy a tony koncertov aj na akciách ako Obscene Extreme, Brutal Assault či Fekal Party. Rozjebali to neraz na prestížnom pódiu a teraz ťa prídu opäť vyplieskať do Lučenca. Nekompromisný grindcore nájeb medzi oči!

Tlačová správa