MINISTRY VYDAJÚ DVD Z WACKENU, AUTOPSY ZVEREJNILI NOVÝ SONG

MINISTRY vydajú v lete DVD, ktoré natáčali na vlaňajšom Wackene. AUTOPSY zverejnili novú skladbu. KALMAH vydajú nový album. Slováci PERVERSITY sa chystajú nahrávať nové EP. Thrasheri z Fínska ALTARS OF DESTRUCTION majú nový videoklip.
Veteráni industrial metalu MINISTRY vydajú 2. augusta svoje posledné DVD, ktoré nazvali „Enjoy The Quiet – Live At Wacken 2012“. Ako už názov napovedá, záznam koncertu bol zrealizovaný minulý rok na nemeckom festivale Wacken. Frontman Al Jourgensen vtedy bojoval s úplavicou a len silou vôle bol schopný koncert odohrať. Artwork DVD nájdete pod novinkami.

Ako už viete aj z našej stránky legendárna kapela AUTOPSY z oblasti Bay Area vydá 24. júna nový album „ The Headless Ritual“ a ako ochutnávku si môžete vypočuť skladbu „Arch Cadaver“.

Fíni KALMAH vydajú 17. júna nový štúdiový album „Seventh Swamphony“. O mix a mastering sa postaral známy Jens Bogren (OPETH, SOILWORK, PARADISE LOST). Ako ochutnávku ponúka kapela skladbu „Deadfall“. Artwork novinky nájdete pod novinkami.

Slovenská death metalová úderka PERVERSITY sa bude od 14. júna nachádzať v štúdiu Klakson, kde začnú nahrávať 5 nových skladieb na pripravované EP, ktoré vyjde pod hlavičkou Lavadome Productions. Ukážku z novej skladby „Incest of Flesh“ nájdete pod dnešnými novinkami.

Ďalší Fíni, tentoraz thrash metalisti ALTARS OF DESTRUCTION, natočili nový videoklip ku skladbe „Suicide – Are You Fucking Insane?“. Skladba pochádza z ich stále aktuálneho albumu „Gallery of Pain“. Klip nájdete nižšie.