CRADLE OF FILTH MAJÚ NOVÝ KLIP, TRIPTYKON PRACUJÚ NA NOVINKE

CRADLE OF FILTH zverejnili zbrusu nový videoklip. My vám ponúkame aj video z výroby tohto klipu. TRIPTYKON pracujú na novom albume. DEADLOCK vydajú nový album.
CRADLE OF FILTH majú nový videoklip a to ku skladbe „For Your Vulgar Delectation“, ktorý nájdete na ich aktuálnom albume „The Manticore And Other Horrors“. Klip je k dispozícii výhradne na iTunes ako súčasť novej výberovky „The Manticore & Other Horrors – Extended Claws“, ktorá obsahuje 12 nikdy nevydaných demo nahrávok a tri videoklipy. Okrem spomínaného videoklipu vám ponúkame aj video, kde uvidíte ako samotný klip vznikal.

Kapela TRIPTYKON, ktorej ústrednou postavou je Tom Gabriel Fischer (ex – CELTIC FROST, ex – HELLHAMMER) pracuje na novom albume, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. „Píšem veľa hudby pre nový album. Teraz je veľmi temný a pestrý. Názov albumu a artwork bol vybratý. Dúfam, že to približne do konca tohto roka dokončíme,“ povedal Fischer a pokračoval k svojej gitarovej hre na pripravovanej novinke, „môj zvuk sa bude pravdepodobne aj naďalej vyvíjať, aj keď v medziach určitého smeru.

DEADLOCK vydajú 26. júla prostredníctvom Napalm Records svoj šiesty štúdiový album „The Arsonist“. Na novinke bude 10 skladieb, plus 2 bonusové skladby.  O artwork, ktorý nájdete pod novinkami, sa postaral gitarista DARK TRANQUILITY Niklas Sundin.